Extra | Acoustic Evening

Ik vind echt niks lekkerder dan gewoon op vrijdag/zaterdag avond thuis op mijn bed te zitten, beetje muziek luisteren, blogs lezen, artikels schrijven en eigenlijk gewoon helemaal niks. Nou zijn er op Spotify een aantal onwijs leuke afspeellijsten die ik dan echt heerlijk vind om te luisteren. Meestal vind ik acoustic echt onwijs lekker om naar te luisteren dus ik luister daarom ook vaak in de avond Acoustic Afternoon. Ook zoek ik op YouTube wel eens gewoon lekkere muziek op, maar wel acoustic. 


En nu het herfst is ben ik dol op de afspeellijst Autumn Acoustics, heerlijk! Het zijn voornamelijk liedjes die ik niet ken, maar ergens vind ik dat ook wel lekker. Gewoon alleen luisteren, dan kan je namelijk ook niet mee zingen, dat doe ik namelijk nog al graag. Gewoon puur en alleen om te ontspannen heerlijk dit luisteren. Lekker met een kopje thee er bij en onder een dekentje, echt even lekker genieten!

Ik ga nog even lekker verder genieten en dan straks "The Voice" kijken!
Geniet van jullie weekend! 

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Jeej extra artikel! Ik ga zo toch maar eens even spotify downloaden ben echt ontzettend benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten