.....

Okee, ik zou nu helemaal niet op mijn laptop moeten zitten, maar gewoon in mijn bed liggen slapen. Het lukt aardig, het deel in bed liggen is al gelukt, nu het slapen nog. Ik heb zeker als ik later op ben en dan in me eentje ben altijd van die rare gedachtes. Ik denk aan alles, iedereen en praat me ook van alles aan. Daarom probeer ik altijd op tijd te gaan slapen, wat vandaag dus zwaar mislukt is. Het is helemaal mijn eigen schuld, want ik moest weer zo nodig tot 00.10 YouTube filmpjes kijken.


Nou weet ik heel goed dat al die dingen die ik denk gewoon onzin en tegelijkertijd ook een angst is, maar toch blijf ik er aan denken. Normaal ben ik op zich wel zelfverzekerd en heb een beetje vertrouwen in mezelf, maar op zo'n moment is het altijd helemaal weg en heel ver te bekennen zelfs. Eigenlijk is het best gek hoe onze gedachtes ons helemaal op kunnen vreten. Zeker op zo'n moment, komt alles naar boven. Elke fout, elk dingetje dat we verkeerd gezegd hebben. elk moment dat je je rot gevoeld hebt, alles dus. 


Ik moet deze tekst echt 10000x lezen voordat ik er een beetje aan wil geloven. Ik weet van mezelf ook dat ik nooit zou toegeven dat er echt iets in, tenzij ik je echt diep in mijn hart heb zitten. Ik wil gewoon niet zielig gevonden worden en mensen niet lastig vallen met mijn 
problemen, dat eigenlijk niet eens problemen zijn. Dus het is ook een wonder dat ik dit hier zit te typen, maar het moet er echt even uit.. Nou ga ik natuurlijk niet in op de details, maar jullie snappen vast het verhaal wel. 

Dit is gewoon het probleem, bij alles wat ik doe denk ik eerst na en dan niet perse op een goede manier. Maar goed, ik heb wel weer genoeg gezeurd. Het is al best wel laat 03.15 dus ik moet echt maar eens gaan slapen!

Hou van jullie!
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten