Youtube | Te Gekke Auditie's

Heey! Om weer een beetje in de donderdag "Let's Talk About Films" te komen leek het mij leuk om vandaag een paar van mijn favoriete audities van dit moment te laten zien. Altijd als ik niks te doen heb ga ik audities kijken voor bijvoorbeeld Britian Got Talent of X-Factor en ik ben soms echt verbaasd van het talent dat mensen hebben, wauw! 

Collabro


Dit is misschien wel mijn favoriet. Het is een groep van 5 jongens, die op de dag van hun auditie pas 1 maand samen zongen, ja ze gaan dus zingen haha. Toen de muziek begon was het een heel ander liedje dan de meeste mensen verwacht hadden. Ze gingen tijdens hun auditie namelijk Stars van Les Misérables zingen. Ze doen trouwens mee aan Britain Got Talent van 2014 en ze hebben het trouwens ook gewonnen! Super gaaf toch, zing je pas een maand samen win je meteen BGT.Light Balance


Toen ik dit voor de eerste keer keek wist ik niet wat ik zag. Ik had nog nooit zo iets gezien, wel met blacklight en schaduw, maar dit :o.  Het ziet er echt onwijs gaaf uit dus zeker even de moeite waard om te kijken. Ook zij doen mee aan Britain Got Talent 2014. 

Spelbound

Wat deze groep mensen allemaal kan is echt debiel, ze zijn zo sterk, lenig en hebben een hele goede vertrouwensband, anders doe je dit soort dingen niet. Het is echt adembenemend wat ze doen! Ze doen wederom mee aan Britain Got Talent alleen dan is het de reeks uit 2010. Spelbound heeft BGT toen gewonnen en deed zelf een optreden tijdens de Olympische Spelen in Londen.

David & Leeman


Dit zijn Goochelaars en ik kan daar zo niet tegen. Ik snap niet hoe ze dat doen en ik moet weten hoe ze dat doen. haha. Ze kunnen zorgen dat iemand niet meer kan lezen, hoe debiel is dat. Je moet dit zeker eens even kijken want je gelooft niet wat je ziet. Kijk dan vooral ook naar de liveshows want daar zitten ze ook in.  Dit is trouwens van America's got Talent van 2014.

Mat Franco

Dit is weer zo'n mooie goochelaars act en ik heb ook zo iets nog nooit gezien. Ik vind het echt knap en hij komt het ook zo leuk vertellen! Zeker de moeite waard om te kijken. Hij is trouwens ook de winnaar van AGT 2014!

Dit waren de audities die ik graag met jullie wilde delen!
Heb jij laatst nog een verbazingwekkende auditie gezien?

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten