Tips | Dingen om te doen met je BFF!

Ik kan bijna niks verzinnen wat leuker is dan om samen met je beste vriendin te zijn. Het klikt altijd goed en je hebt altijd lol. Toch heb je altijd van die momenten dat je elkaar aankijkt en nu al voor de achtste keer dezelfde vraag stelt: "Wat zullen we gaan doen?". Om te zorgen dat je niet al je tijd hoeft te verspillen aan het bedenken van dingen, heb ik hier een lijstje met dingen die jullie misschien wel leuk vinden om te doen! Laten we maar snel beginnen.


Maak een moodboard of collage
Het is altijd heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, zeker als het niet moeilijk is, want dan kan iedereen het! Ik vind het persoonlijk altijd leuk om een collage of moodboard te maken. Je kunt natuurlijk lekker in tijdschriften en kranten knippen, maar we kunnen natuurlijk ook onze favoriete websites gebruiken als Tumblr, WeHeartIt en Pinterest. Het is het makkelijkst om het te doen op een stuk karton, van A3 formaat. Natuurlijk kun je het ook doen op canvas of op een ander soort papier. Pak lekker je knutseldoos er bij, met glitterlijm, stiften, stikkers, lintjes, steentjes, lijm en ga zo nog maar even verder. Het leuke hiervan is dat je er behoorlijk lang mee bezig bent en het is ook super leuk en gezellig!Bakken
Dit vind ik persoonlijk altijd leuk om te doen, bakken! Natuurlijk kun je in allerlei toffe kookboeken kijken, maar online kijken is ook altijd een optie. Kies eindelijk die heerlijke chocolade taart die je al heel lang wilde maken of ga je toch voor die heerlijke jamkoekjes. Zoek eerst samen een recept uit die jullie alle twee lekker vinden, ga vervolgens naar de supermarkt om de producten te halen die je nog nodig hebt en dan kun je thuis lekker gaan bakken. En het allerleukste van bakken is natuurlijk dat als het klaar is, je het heerlijk op kunt eten! Zet er een lekker kopje thee bij of pak een groot glas ice tea en geniet lekker van jullie zelfgemaakte creatie.

1400x960-H-Brands-JustDance-030744

Just Dance
Op een of andere manier vind ik het altijd ontzettend leuk om Just Dance op de Wii te doen. Ik kan totaal niet dansen, wat het misschien alleen maar geestiger maakt. Het is echt lachwekkend geloof mij. Je bent ook meteen gezond bezig, want je bent eigenlijk gewoon aan het sporten en het is ontzettend leuk om te doen! Als je geen Wii hebt, gaat het wel een beetje lastig maar je kunt ook gewoon een Just Dance YouTube video aan zetten en dan alsnog mee doen!


Verwen jezelf
Koop/maak lekker een maskertje voor je gezicht een haar. Haal eerst eens even die laag make-up van je gezicht met een goede make-up remover en zorg dat je huid helemaal schoon is. Nu is het tijd voor het verzorgings moment. Doe lekker een maskertje op en ga dan lekker chill op de bank liggen met elkaar en even rustig kletsen. Na het maskertje kun je bijvoorbeeld elkaars nagels gaan lakken of misschien wel elkaar een lekkere massage geven! Zo hebben jullie alle twee even een lekker zen moment.


Kledingruil
Pak alle twee (dit is natuurlijk met meer mensen nog leuker) uit jullie kledingkast dingen die je niet meer aandoet en waarvan je denkt dat de andere het wel heel leuk staat. Leg al jullie kleding netjes verspreid over de grond en kies dan de kleding van een ander die je eigenlijk al heel lang wil hebben. Zo heb je meteen nieuwe kleding zonder er ook maar ene cent aan uit gegeven te hebben. Leuk!

Dit zijn al mijn tips die ik heb voor vandaag!
Wat doe jij altijd met je beste vriendin?

Liefs,
Floor


Reacties