Tag | Fairytale

Heey! Ik zag gistermiddag echt een hele leuke tag bij Leila van Miss-Happinez. Het zijn een beetje random vragen met een sprookjes touch, klinkt toch super leuk? Ik vind sprookjes sowieso ontzettend leuk, vandaar dat het mij ook leuk leek om deze tag te doen. Laten we maar snel beginnen!Rapunzel: Houd je er van om buiten te zijn?
Ja, ik vind buiten zijn echt heerlijk! Zeker als het zonnetje schijnt en het niet al te warm is, word ik echt gelukkig. Heerlijk lekker in het zonnetje lopen of fietsen en dan een lekker ijsje eten, ik houd er wel van hoor! En door de regen lopen, dan wel met een paraplu aangezien ik van suiker ben, vind ik ook altijd wel wat hebben. 

De Wolf en de 7 Geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Mhh, moeilijk. Ik ben heel slecht gelovig, dus ik geloof het eigenlijk pas als ik echt zeker weet dat het klopt of waar is, behoorlijk slecht eigenlijk.

De zeven raven: Heb je broertjes of zusjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
De zeven raven, ik wist niet dat dat bestond, haha. Ik heb een broer die 1,5 jaar ouder is dan ik ben en een zusje die 2,5 jaar jonger is dan ik. Meestal kan ik het erg goed met ze vinden, vooral mijn zusje, maar er zijn ook vaak genoeg momenten dat ik ze wel het raam uit kan gooien. Maar ik houd wel van ze hoor!
Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per dag?
Door de week probeer ik toch wel aan een uurtje of 7 à 8 te komen en dat lukt meestal ook wel. In het weekend verschilt het heel erg, de ene keer is het zo 10 uur en de ander keer gewoon 7. Ik word dan gewoon wakker wanneer ik vind dat ik wakker moet worden.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan er in jouw huis?
Sjaak en de wat? Hahah. We hebben in de woonkamer wel een plant staan, maar ik heb echt geen enkel idee wat dat is of wat het moet voorstellen, anders dan een plant. Verder hebben we altijd nog wel een bos bloemen ergens staan, maar daar houdt ons stukje natuur binnen wel op. 

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Nop, geen huisdieren te bekennen. Is misschien ook maar beter, want volgens mij ben ik er zo allergisch voor als ik weet maar wat. 

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik ben misschien nog al snel geïrriteerd, wat niet echt een goede eigenschap is. En ik praat het liefst met iedereen mee, ook al was het gesprek helemaal niet met mij. Mmhh, volgens mij behoorlijk vervelend...

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Ik vind het best moeilijk om te zeggen wat mijn grootste wens is. Natuurlijk zijn er genoeg dingetjes die ik wel heel graag zou willen, zoals gewoon een partner vinden waar je je helemaal bij op je gemak voelt, kinderen, gelukkig zijn, ik zou heel graag gewoon wereldvrede willen (ik ben als de dood voor oorlogen enzo) en gewoon respect voor elkaar. De manier hoe mensen nu met elkaar omgaan vind ik echt gewoon vreselijk.

Roodkapje: Vertrouw je onbekende snel?
Ik denk dat je vertrouwen gewoon moet opbouwen en met de ene persoon gaat dat sneller dan bij de ander, maar ik zou niet meteen mijn geheimen gaan vertellen. Nou moet ik dan eerst echt een groot geheim gaan zoeken, maar dat laten we maar even terzijde. 

Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
Ik ben nu 15, maar aan de ene kant voel ik me wel ouder. Gewoon de manier hoe ik met dingen om ga en hoe mensen in mijn klas met dingen omgaan, maar ik voel me ook wel gewoon een tiener die eigenlijk gewoon zelf wil bepalen wat ze wil doen. Dus eigenlijk weet ik het niet helemaal.

Golden Mary  & Pitch Mary: Ben je een lui persoon of werk je juist heel hard?
Dat ligt er aan wat ik moet doen. Als we iets moeten doen wat ik echt heel leuk vind of waarvan ik weet waarvoor ik het doe, dan kan ik echt heel hard werken. Maar als het gaat om die 3 scheikunde sommetjes, word ik toch wel een lui persoon en doe ik het soms gewoon helemaal niet. Eigenlijk best wel stom.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
JAA! Gewoon lekker met mijn vriendinnen dansen enzo. Allen de feestjes die meestal gegeven worden door de mensen die ik ken, is het nooit zo zoals ik een feestje in mijn hoofd heb. In mijn hoofd is een feestje gewoon lekker dansen, je leuk aankleden en snoep eten. Maar sommige mensen gaan gewoon op hun telefoon, komen in de kleren die ze de hele dag al aan hebben en zo. 


De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ik vind het echt ontzettend leuk om te winkelen en outfits bij elkaar te zoeken, wel moet ik zeggen dat ik vind dat ik altijd voor veilig ga. Het lijkt me echt eens leuk om dingen aan te doen waarvan niemand eigenlijk verwacht om het aan te doen. Zo vind ik van die kniekousen tot boven je knie echt ontzettend leuk met een skater skirt en een leuk shirtje, alleen ik weet niet of het echt iets voor mij is.

De Princes op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja en nee. Er zijn genoeg momenten waar ik echt om kan janken, films, vervelden situaties, andere mensen die huilen. Maar er zijn ook genoeg momenten waarbij ik volgens mij m'n hart verloren heb en het juist niet zielig vind.

Dit was de FairyTale Tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden, ik vond de vragen in ieder geval echt ontzettend leuk!

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten