Review | Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush

Heey! Vandaag is ie dan. De Review van de Essence Autumn Colour Adapting Powder Blush, die ik liet zijn in mijn shoplog van afgelopen woensdag. Deze blush is van de "Hello Autumn" collectie van Essence. Ik moet zeggen dat ik de naam van de collectie wel leuk vond! Zeker toepasselijk omdat het volgens mij vandaag de officiële eerste herfstdag is!

Benieuwd wat ik van deze blush vind? Lees dan snel verder!


Op de foto hier lijkt de blush een beetje wit geelig, maar hij is heel licht roze. Ik weet ook niet waarom dat op de foto niet te zien in, :(. Ik vind in ieder geval de verpakking er mooi en stevig uit zien, dus dat is altijd een pluspunt.

Ik heb de blush in de kleur: 01 BEAUTY-FALL RED. Ik vind dat echt een hele leuke naam! Alleen had ik het niet RED maar PINK genoemd, omdat ik het eerder roze vind dan rood. Zoals je aan de naam van het product ook kon zien is het een colour adapting powder blush. De blush past zich aan de pH-waarde van de huid om een aangepaste, natuurlijk roze tint te creëren. Bij iedereen zou deze blush er dus net iets anders uit komen te zien. Ik vind het echt ontzettend leuk en vond het ook wel cool klinken. 


Natuurlijk was het tijd om een swatch te maken van het product. Ik was echt verbaasd van de kleur die er af kwam toen ik dit op mijn vinger zag. Ik moet zeggen dat ik het een hele mooie zacht roze kleur vind. 


Op deze foto kun je heel goed de glittertjes in de blush zien zitten! Ik vind dat altijd wel leuk eruit zien.

Zonder blush en sowieso zonder make-up

Ik heb expres de blush alleen op mijn rechterkant van mijn gezicht aan gebracht (als je zo naar de foto kijkt is het de linkerkant), zo zou je beter het verschil kunnen zien. Je ziet het wel een klein beetje dat links iets rood/rozer is, maar het is niet een wereld van verschil. Ik moet zeggen dat ik het er niet verkeerd uit vind zien. Lekker subtiel, met een leuk glittertje. Gewoon lekker geschikt voor elke dag!

Deze blush is te koop bij het Kruidvat voor €2,59. Dat noem ik nou nog eens een leuk prijsje!

Hebben jullie al iets van de Essence "Hello Autumn" collectie?
Liefs,
FloorReacties

  1. Ik gebruik het helaas niet, maar je ziet duidelijk verschil als je het op hebt gedaan. Mooie review

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Jammer dat ik niet met blush overweg kan, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi! je zou hem ook mooi kunnen gebruiken als highlighter! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten