Review | Essence Color & Go The Matt

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om een review over een nagellakje te doen. Ik las gister in het foldertje van het Kruidvat dat er weer 1+1 is op de nagellak, oh dat is zo slecht, want dan ga ik natuurlijk weer dingen kopen. In mijn laatste shoplog, kon je zien dat ik een nieuw nagellakje van Essence heb gekocht. Het leuke aan dit nagellakje is dat het een matte finish heeft. Ik vind persoonlijk matte nagellak altijd wel heel erg mooi, dus ik was natuurlijk erg benieuwd naar deze nagellak.


Benieuwd wat ik van het nagellakje vond? Lees dan snel verder!
Ik kocht het nagellakje in de kleur "185 Candy Crush" en het inderdaad een felle snoeproze kleur. Ik ben sowieso helemaal dol op roze, dus dit kleurtje kon ik zeker niet laten staan. We moeten natuurlijk wel hopen dat het nog dekt anders zou het erg jammer zijn.


Ik ging natuurlijk de nagellak meteen op doen. Dit is met één laagje! En de foto's zijn genomen in allemaal  ander licht. Omdat de nagellak er hier pas net op zit is het nog niet helemaal mat zoals het uiteindelijk wordt. Ik was echt verbaasd toen ik zag hoe goed hij dekte. Ik heb niet eens twee laagje gedaan. Je ziet je eigen nagel er niet door heen, dat vind ik persoonlijk ook nooit mooi, dus dit is helemaal goed! Ik vind sowieso de kleur echt ontzettend mooi! Het is een behoorlijk fel roze! Beetje zuurstokroze zelfs, alleen dan iets donkerder. 


Het voordeel van matte nagellak is dat het meestal heel snel droogt, dat was met deze ook weer het geval! Super fijn als je haast hebt, maar je nog wel even snel je nagels wilt lakken. De finish is ook echt mat, zoals ze zeiden. Dus dat is natuurlijk ook fijn, aangezien je ook een matte nagellak gekocht hebt, haha!

Ik vind dit kleurtje echt ontzettend leuk en ik vind het zeker ook een aanrader, de kleur is perfect, de dekking is perfect, hij droogt snel, de finish is mat, hij brengt makkelijk aan en hij is helemaal niet duur! Het nagellakje kostte namelijk maar €1,69. Zeker een mooi prijsje dus! Essence is te koop bij het Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van matte nagellak?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wauw! Wat is het toch een mooie kleur en hij dekt ook super goed voor 1 laagje. Je hebt me overtuigd om hem ook te gaan kopen, zeker nu het 1+1 gratis is op de nagellakjes bij Kruidvat. Ik ben echt dol op matte nagellak dus vindt het erg leuk dat Essence nu ook een mat nagellakje heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad zeker leuk dat Essence nu ook matte nagellakjes heeft, zeker met zo'n goede dekking en mooie kleur! Hoop eigenlijk dat er nog meer komen :). x

   Verwijderen
  2. Jaa! Iets van mint groen, paars of van die warme herfstkleuren zou ook leuk zijn!

   Verwijderen
 2. Ik vind matte nagellak echt prachtig. Alleen deze lijkt mij niet echt heel erg mat of vergis ik mij? Op de foto zie ik nog wel een glans erin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij weerkaatst het licht, vandaar het glansje. Verder is hij gewoon mat, als je hem extra mat wil, kun je er misschien nog een matte topcoat overheen doen? Die van HEMA is trouwens erg fijn!

   Verwijderen
 3. Het is een hele mooie kleur! Ik denk dat hij met een matte topcoat nog extra mat wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik ook inderdaad, maar als je haast hebt is het zo ook prima! :) En ik vind hem zo ook niet lelijk.

   Verwijderen

Een reactie posten