Review | Catrice Ombre Top Coat

Ook Catrice heeft nu een ombre effect top coat, klinkt best spannend! Ik had beloofd in de video van woensdag dat er nog een review over zou komen, dus hier is ie dan! 
Dit is de top Coat waar ik het over heb. Het is een beetje een donker rood/bruin/paars goedje. In de kleur 01 Colour of Change, maar volgens mij zijn er geen andere varianten. Ik vond het zo ontzettend cool klinken, een ombre top coat, maar goed nu is de vraag werkt het ook en hoe werkt het?Op de dop staat een plaatje. Het is dus zo, hoe meer laagjes je van de top coat aanbrengt, hoe donkerder de kleur wordt. Dit kun je zo dus heel mooi opbouwen, klinkt best veel belovend, vind je niet?


Op de achterkant van de dop staat dat je het wel alleen kan gebruiken met lichte kleurtjes, wat ik eigenlijk wel jammer vind. Het is wel echt iets om rekening mee te houden, want als je geen enkel licht kleurtje in bezit hebt, heeft het aanschaffen van deze top coat geen enkel nut. Nou heb ik meer dan 112 nagellakjes en zitten er ook genoeg lichte tussen. De lichte kleur die ik gekozen heb is de Essence Color & Go in de kleur 106 Free Hugs, een van mijn favoriete roze kleurtjes. Hij dekt prima in een laagje, maar ik gebruik altijd twee laagjes, dus dat heb ik hier weer gedaan. Eerst base coat en dan twee laagjes van Free Hugs.


Hier heb ik dan de top coat er over gedaan. Ik heb op mijn duim geen enkel laagje gedaan van de top coat, zodat het de originele kleur blijft. Op mijn ringvinger één laagje, middelvinger twee laagjes, ringvinger drie laagjes en pink 4 laagjes. Je ziet daadwerkelijk de kleur donkerder worden, ook zie je dat het een beetje streperig aanbrengt en niet overal egaal. En het is zeker niet zo intens als op het plaatje stond, beetje jammer.. Ik heb het gevoel dat het gewoon vies is in plaats van echt een ombre effect.  Ik denk eigenlijk nog dat mijn kleur te donker is, want ik heb reviews gelezen waar je het effect beter ziet, maar daar had ze het gedaan met mint groen. Ik denk dus dat het beter werkt als je een kleurtje gebruikt die niet roze is, maar totaal anders, zoals mint groen, blauw etc. 

Het kost natuurlijk wel even tijd, om elk laagje te laten drogen. Ik denk dat als je geen geduld heb, dit eigenlijk niks voor jou is, want je hebt nou immers meer laagjes nodig voor het effect. Het is wel leuk, maar ik denk niet dat ik het nog heel vaak ga gebruiken. Dus denk daar goed over na als je hem wellicht wil gaan kopen! 

Dit lakje kun je kopen bij het Kruidvat en Trekpleister voor €2,99.

Wat vinden jullie van het lakje?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Oké aangezien ik dus geen geduld heb en je aan geeft dat het lang duurt voor het droog is. Is dit dus helemaal niets voor mij. VInd het wel heel leuk bedacht :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik heb eigenlijk ook geen geduld hoor, ga altijd YouTube filmpjes kijken tussendoor. x

      Verwijderen

Een reactie posten