Review | Catrice Nagellak 49 Keep Pool

Heey! Ik heb weer een nieuw nagellakje gekocht, ook te zien in de shoplog van a.s woesdag. Dit keer is het een nagellakje van Catrice. Er is natuurlijk nu bij het Kruidvat 1+1 gratis, dus ik was gister even naar het kruidvat gegaan. Ik had al lang geen Catrice nagellakje gekocht, dus vond het daar wel weer eens fijn voor, zeker als je de tweede gratis krijgt. Ik zat behoorlijk te twijfelen tussen de kleur die ik gekocht heb en nog een hele mooie grijs/taupe kleur. 



Dit is het kleurtje wat ik uiteindelijk gekocht heb. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


Het is een hele mooie blauwe kleur, die behoorlijk opvalt! Het heeft zeker ook een goede glans er in zitten die ook behoorlijk aanwezig is. Ik draag zelf voornamelijk rood, roze, mintgroen, grijs of pastelkleurtjes. Daarom vond ik het extra leuk om eens een andere kleur te kopen, want ik heb al genoeg roze en rode kleurtjes. Ik kocht het kleurtje 49 Keep Pool. Ik vind die naam echt geweldig, want de blauwe kleur doet je denken aan het zwembad, vandaar pool, maar ik denk toch steeds dat het Keep Cool heet, omdat het ook een ijzige blauw is. 


Op de verpakking staat: Use a Basecoat. Nou dat heb ik dan maar weer eens braaf gedaan, eigenlijk doe ik dat altijd al. De kleur op je nagels is precies hetzelfde als de kleur er in het potje uitziet dus dat is zeker positief. Ook zie je meteen hoe erg het glanst, eigenlijk is die glans niet helemaal perfect op de camera vast te leggen. Ik vind het echt onwijs leuk en het dekt ook super goed! Dit is namelijk maar met één laagje. Dat vind ik altijd fijn, scheelt zeker weer 5 minuten. Toch heb ik gewoon twee laagjes gedaan om te zorgend dat de kleur nog intenser blauw werd.


Dit is met tweelaagjes en de matte topcoat van HEMA keek me zo lief aan. Ik heb namelijk een matte topcoat op mijn ringvinger gedaan, zie je wat een verschil dat is! Ik ben echt dol op matte nagellak dus dit vind ik ook echt prachtig en nog een voordeel het droogt sneller!


Ik vond het eigenlijk zo mooi dat ik meteen al mijn nagels mat gedaan heb. Ondanks dat ze mat zijn vallen ze alsnog hartstikke goed op! Eén laagje matte topcoat is trouwens al genoeg!

Ik ben echt blij met dit nagellakje, weer eens een keer wat anders! Het is zeker een aanrader als je ook de roze en rode nagellakjes een beetje zat begint te worden of gewoon omdat je dit er super cool er uit vindt zien. Hij is te koop voor €2,99 in de winkels waar ze Catrice kopen, onder andere in het Kruidvat!

Wat vind jij van deze nagellak?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Wauw zeker een mooie kleur! Ik draag vooral mat zwart, maar dit is ook zeker een leuke combinatie met een matte topcoat!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten