OOTD | New York 96

Heey! Ik heb weer een outfit of today voor jullie, eigenlijk moet ik het outfit of yesterday noemen, maar dat maakt niet uit :). Gister ging ik met Sophie naar de bioscoop, we gingen namelijk naar de film "If I Stay". Daar komt aankomende week ook nog een artikel over, dus mocht je daar benieuwd naar zijn, houd dan vooral mijn blog of twitter even in de gate. 
We hadden op de planning staan om nog outfit foto's te maken, maar dat zijn we uiteindelijk helemaal vergeten, echt stom! Dus toen ik thuis kwam, was het alweer donker dus moest ik de foto's maken met het licht van de lampen, beetje jammer.


Dit is trouwens de enige foto die ik heb met daglicht, natuurlijk moest ik even een snap maken, ben misschien een beetje verslaafd namelijk. Op mijn lippen heb ik de NYC City Proof Twistable Intense Lip Color in de kleur 041 Ballroom Blush. Ik heb er ook een review over geschreven, dus als je daar benieuwd naar bent kun je die  hier vinden.
Benieuwd naar de rest van mijn outfit? Lees dan snel verder :)


Hier krijg je in ieder geval een idee van wat ik aan had. Ik heb dus een wit hempje aan met daarop bloemen en New York 96. Dit shirtje kocht ik bij Dressed Up. Verder heb ik gewoon een hele simpele spijkerbroek van H&M aan en de onderkant een beetje opgerold. Ik heb gewoon simpele grijze sokjes aan en had ook nog mijn roze allstars aan!

Hier kun je het alweer iets beter zien. Arggh ik vind het licht echt stom, maar geen artikel vind ik nog stommer. Het shirtje heeft dus roze bloemetjes. En ik had er nog een wit vestje over aan gedaan, wederom van H&M. Mijn kettinkje komt trouwens van de SIX.


En dan het leukste onderdeel, als je het mij vraagt. Ik had een gewoon een staart gemaakt, maar dan met veel meer volume en leuke details! Als jullie benieuwd zijn hoe ik dit gemaakt heb laat het mij dan vooral weten!


Nogmaals sorry voor het belabberde licht! Ik hoop alsnog dat jullie mijn outfit leuk vonden!
Liefs,
FloorReacties

  1. Leuk hoor! En je haar zit echt super leuk. Was de film ook leuk? X - Tess van http://soytess.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw hoe heb je je haar zo gekregen? En je ogen zijn zo ontzetten mooi <3.<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke outfit!! en je haar zit super mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten