OOTD | Leren Skater Skirt

Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit of today voor jullie! Eigenlijk is het de outfit van vrijdag (want ik typ dit op vrijdag, haha). Woensdag voordat ik naar school moest, had eerste twee uur vrij, ging ik nog even snel op www.comegetfashion.nl kijken. Ik ging gewoon even snel kijken of ze nog leuke dingetjes hadden en toen zag ik opeens bij de sale dat ze nu een leren skater skirt voor maar €7,95. En het leuke was dat hij er alleen nog maar was in maat S/M, precies goed! Nou die moest ik natuurlijk kopen en omdat ik het voor 16:00 uur besteld had, kwam hij donderdag al binnen! De verzendkosten waren ook maar echt iets van €1,90 dus dat is allemaal super. 

 
Benieuwd naar meer details van mijn outfit? Lees dan snel verder!Dit is mijn outfit die ik vrijdag aan had. Ik heb dus mijn leren skater skirt van ComeGetFashion aan en in mijn rokje heb ik een bloemenhempje van de New Yorker gedaan die ik ooit in Oostenrijk voor €2,95 kocht.Verder heb ik gewoon lekker een panty aan van de HEMA van 15 denier volgens mij. Omdat die "leren" skater skirt natuurlijk wel stoer is heb ik hem juist gecombineerd met juist iets meisjesachtig!  Ik had verder nog gewoon mijn zwarte allstars er onder. Mijn haar had ik de halve dag los en dan twee plukjes naar achter, maar het was op een gegeven moment lekker aan het pluizen en toen heb ik het maar even in een staartje gedaan en dat heb ik nu nog steeds :). 

Zoals je hier goed kunt zien zit er boven aan de rok een band van elastiek waardoor de rok goed blijft zitten! Ook zit hij helemaal niet strak dus kun je no gewoon lekker ademen, hahah. We zie je snel vouwen in het rokje zitten, maar goed dat nemen we dan maar voor lief. Het hempje heeft allemaal verschillende maten roosjes. Ik vind hem echt ontzettend leuk en ben er dan ook echt heel blij mee. Op mijn nagels heb ik trouwens een grijze kleur van Catrice (London's Weather Forecast).

Hebben jullie al skater skirts in jullie bezit?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. OMG! Die rok is zo vet! En je hebt het zo ontzettend leuk gecombineerd <3. Ik ben echt dol op jouw kledingstijl <3<3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten