OOTD | Kanten shirtje

Heey! Ik heb weer een outfit of today voor jullie vandaag. Gister liep eigenlijk alsnog heel anders dan gepland, ik zou namelijk eerst bij mijn team gaan kijken, maar er waren niet genoeg auto's dus kon ik niet mee. Vond het niet heel erg hoor, want nu kon ik met mijn moeder mee naar de triatlonwedstrijd van mijn vader! Was echt ontzettend leuk en gezellig. Heb trouwens ook heerlijk gegeten! En ik wil graag laten zien wat ik toen aan had, dus laten we daar maar snel mee beginnen. 
Benieuwd hoe mijn outfit er uitziet? Lees dan vooral verder!


Dit is mijn outfit. Ik heb een skinny jeans aan van de Primark geloof ik, hij zit echt zo ongelofelijk lekker en hij zit helemaal niet strak, ondanks hij wel ontzettend mooi aansluit. Mijn shirtje (bestaat uit een wit hempje met daaroverheen een groot stuk kant dat ontzettend mooi valt), ik heb het shirtje gekocht bij de Only en ik vind hem echt zo onwijs gaaf! Het shirt is zo leuk dat je eigenlijk verder niks aan je outfit hoeft te doen, lekker makkelijk. En ik heb nog gezellig sokjes aan van de H&M. Ik had trouwens ook nog mijn laarsjes aan uit Como.

Ik heb niks bijzonders gedaan met mijn haar, gewoon twee plukjes naar achter gedaan. Verder heb ik een foundation van Essence op en dan heb ik twee concealers gebruikt, de Essence CoverStick en mijn favoriete concealer van Miss Sporty. Babylipss in de variant Cherry Me op mijn lippen en mijn favoriete mascara op mijn wimpers. Verder heb ik ook de nieuwe blush van Essence aangebracht waar binnenkort nog een review van komt!

Dit was mijn outfit van gister, geniet nog van jullie zondag! 
Liefs,
FloorReacties

Een reactie posten