OOTD | Bloemen Rokje

Heey! Het leek mij leuk om op elke zondag een outfit artikel te plaatsen. Ik heb de afgelopen twee weken ook op zondag een outfit artikel geplaatst, namelijk over mijn leren skater skirt en over mijn kanten shirtje. Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie met een zwart wit bloemetjes rokje!


Benieuwd naar de details van mijn outfit? Lees dan snel verder!
Hier heb ik nog een foto voor jullie van mijn outfit. Ik heb een zwart wit bloemenrokje aan, die ik ooit gekocht heb op hm.com. Ik vind hem er zo leuk uit zien dat ik hem ook met alle plezier draag. Wel is hij wind gevoelig want hij waait snel omhoog, dat had ik namelijk op de fietst laatst, haha. Verder heb ik een zwart hempje onder mijn blousje, van de HEMA. Mijn witte blousje zonder mouwen komt trouwens ook van de H&M en die kocht ik ooit toen ik met Sophie ging winkelen, volgens mij vorige zomer. Ik vond dit blousje heel leuk staan bij mijn rokje vandaar dat ik hem lekker heb aangedaan. Verder heb ik een panty aan van de HEMA, Zeeman of H&M, ik heb geen idee van welke winkel hij precies is en ik heb nog mijn geliefde zwarte enkelsokjes aan van de H&M. Veel H&M had ik aan, zie ik alweer, haha.

Mijn make-up is weer eens lekker simpel. Mascara, oogpotlood, blush, lipbalsen en een beetje concealer. Ik heb trouwens een oogpotlood van Essence gebruikt en een blush uit de nieuwe collectie van Essence. Lipbalsem van vaseline en mijn favorieten mascara en concelaer!


Ik had mijn haar vanaf mijn rechter oor, over mijn hoofd naar de linker kant opgevlochten. En dan gewoon de rest van mijn haar gepakt en verder gevlecht. Heel simpel en ziet er onwijs leuk uit! Als jullie zouden willen zien hoe ik dit gemaakt hebt, moet je het maar even laten weten. Dan kan ik er misschien wel een video over maken!

Dit was dan alweer mijn outfit!
Fijne zondag nog :)

Liefs,
Floor


Reacties

 1. Wat heb je je haar mooi gevlochten! Ik heb een pony dus bij mij zal dat wel niet kunnen denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik weet niet wat voor pony je hebt, maar anders kun je het gewoon meevlechten denk ik hoor. Het gaat dan wel makkelijker als je haar nat is, want dan blijf het beter bij elkaar zitten. Als je klaar bent een beetje haarlak en voila.

   Verwijderen
 2. Cute rokje! Je haar zit trouwens ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten