Leuke Artikelen

Heey! Ik zat gister lekker tussen mijn huiswerk door blogs te lezen en toen vond ik een paar leuke artikelen die ik graag even met jullie wilde delen zodat jullie ze ook kunnen lezen!
Er zit ook één Engelse blog tussen, maar dat is vast geen probleem aangezien jullie allemaal toppers zijn! Laten we maar snel beginnen met de artikels die ik graag wil delen!


Zoella Beauty | The Launch is de naam van dit mooie artikel. Zoe aka Zoella heeft haar eigen beautylijn uitgebracht, met te gekke producten die ik eigenlijk wel heel graag wil hebben. Ze zijn wel alleen in Engeland te koop, maar online via de superdrug winkel moet geen probleem zijn! Ook de foto's die bij dit artikel staan zijn prachtig zoals altijd! En kijk haar prachtige jurk!

Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder!Snow White
Snow White is de naam van dit artikel. Ze gaat de look beschrijven die ze hier opheeft. En kunnen we even stil staan bij die lipstick, hoe onwijs mooi is die? Hij staat Teske van Teskuh.nl trouwens ook echt prachtig! Zeker eens even gaan kijken als je meer over deze look wil weten!

IMG_1237
Lotte van lottelovesbeauty schreef een artikel over deze drie mooie maskers: Freeman Feeling Beautiful Facial Masks. Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik dol op de Freeman maskers en heb ik zelf ook die met Charcoal en Black Sugar. Door dit artikel van Lotte wil ik ook heel graag die met Mint & Lemon!


Een lekker recept kan natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst! Dit is een recept geschreven door Roxanne van Roxanne Rose. Het artikel heet Recept: salade met honingkip. Echt dat klinkt zo onwijs lekker. Ik ben echt dol op salades en de combinatie honing en kip! Dus dit moet helemaal goed komen. Ik heb echt zin om dit te gaan maken.

 photo lipstick3_zpsb85881bf.png
Manon van Today's beauty schreef een hele fijne review over deze mooie lipstick! Ik ben echt zo dol op Kiko, heb er alleen niet zo veel van. Het is een Kiko Luscious Cream Lipstick in een hele mooie roze kleur! Zeker eens de moeite waard om te gaan lezen!

Collage
Dit is misschien wel mijn favoriete artikel van deze artikelen. Jiami van Lifesplash schreef een ontzettend leuk artikel vol inspiratie, zeker de plaatjes die ze gekozen heeft, zo ontzettend leuk! Precies zoals we gewend zijn van Jiami. Het artikel heet: Time For Some Inspiration.

Dit zijn de 6 artikelen die ik gekozen heb en zeker even de moeite waard zijn om ze te bekijken! Als jullie willen dat ik vaker zo iets doe, laat het mij dan vooral weten!

Wat zijn artikelen die jullie ontzettend leuk vonden?Ro
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat een leuke artikelen heb je verzameld! En superlief dat je mij hebt genoemd, ik hoop dat je de salade lekker vindt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij ziet er zo lekker uit dat ik het wel moest delen met iedereen :)

   Verwijderen
 2. Je hebt echt leuke artikels uitgekozen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke artikels zijn het:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om op deze manier andere blogs te ontdekken! ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten