Guilty Pleasures | Sims 3

Heey! Het leek mij leuk om weer eens een guilty pleasure artikel te maken. Mijn laatste guilty pleasures artikel ging over fangirlen hahah. Guilty Pleasures zijn dingen die je doet maar waar je je stiekem eigenlijk wel voor schaamt en wat is er nou leuker om dat met jullie te delen! En waar gaan we het vandaag over hebben? Sims 3!

 

Eigenlijk speel ik Sims al ontzettend lang! Ik heb zelfs nog Sims 1 gespeeld, daarna was ik echt helemaal dol op Sims 2. Nu ben ik gek op Sims 3. Ik weet dat er ook een Sims 3 al uit is, maar ik vind het niet nodig om die te kopen, aangezien ik nog zo erg geniet van Sims 3. Het is een spelletje dat je op je computer kunt spelen. Je maakt een gezin/familie/of gewoon een groep vrienden. Dat kan zijn van elke leeftijdscategorie (peuter, kind, tiener, jongvolwassen, volwassen, oudere). Er zijn ook nog baby's in het spel, maar de baby kun je zelf nog niet spelen en moet je goed verzorgen. Ontzettend leuk!


Vroeger maakte ik altijd van die hele grote familie's met het maximaal aantal mensen, acht. Ik maakte altijd een man, vrouw en een tienerdochter. Voor de rest liet ik ze gewoon kinderen krijgen, ik speelde het natuurlijk wel met cheats anders vond ik het niet leuk, haha best sneu eigenlijk. Nou speel ik nu nog steeds met de geldcheat, want ik wil gewoon een mooi huis, hahaha. Zo wist ik voor de Sims 2 een cheat waarmee je altijd een tweeling kreeg, dus die gebruikte ik altijd. Waarom ik zo graag een tweeling wilde zou ik niet weten. En zo liet ik dan heel die familie oud worden. Ik maakte het huis altijd zelf, veelste groot natuurlijk dat je echt meters niks had, aangezien ik altijd er voor zorgde dat ik met de geldcheat het maximale aantal geld bereikt had. Ik was vroeger behoorlijk verslaafd zelfs.


Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd wat minder ben gaan spelen, in verband met school en zo. Maar aangezien ik ziek was (vanaf woensdag) vond ik het wel weer tijd om eens te gaan spelen. Dus ik half dood in mijn bed,(hoofdpijn, buikpijn, ontstoken schenen en iets met mijn schouder), Sims spelen. Of dat nou heel handig is met hoofdpijn, nee, maar het is gewoon zo leuk. Ik had een familie gemaakt met een man en een vrouw en die heb ik naar de universiteit laten gaan. Nu zijn ze ondertussen getrouwd en hebben ze twee zonen. 


Je moet het echt eens ervaren en dan zie je vanzelf hoe ontzettend leuk het is! Nou zijn er ook mensen die het heel debiel vinden en dat ook graag genoeg zeggen. Vandaar is het toch wel een soort guilty pleasure voor mij. 

Heb jij wel een Sims gespeeld? Zo ja, wat vind je er van?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ja! De Sims is zó leuk. Jammer genoeg heb ik de nieuwste versies nooit zelf gehad. Zou nu heel graag Sims 4 willen hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The sims is gewoon geweldig haha! Lekker in een ander wereldje leven! Leuk artikel! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, als ik eenmaal bezig bent gaat de tijd ook zo snel voorbij :)

   Verwijderen

Een reactie posten