Favorieten | Herfst Nagellak

Heey! Aangezien het alweer herfst is leek het mij leuk om mijn favoriete herfst nagellak aan jullie te laten zien. Want in de herfst ga je toch snel voor wat donkere kleuren dan de neon of pastelkleurtjes die je weer sneller kiest in de zomer! Sommige nagellakjes heb ik wel al een behoorlijke tijd dus kun je waarschijnlijk niet meer kopen, er zijn vast nog wel in de winkel en eventueel van andere merken kleurtjes die er op lijken. Maar omdat het toch favorieten zijn wilde ik ze graag laten zien, ik hoop niet dat dat een probleem is! Laten we maar snel beginnen.


Het eerste nagellakje wat ik wil laten zien is er eentje van Catrice. Hij is in de kleur 490 Iron Mermaiden en is een beetje een metallic kleurtje. Er zit grijs is, maar ook paars en een beetje blauwgroen. Ik vind deze kleur echt ontzettend leuk en speciaal. Ik heb hem wel al een tijdje dus ik denk niet dat exact deze nog te koop is, maar vast wel een kleurtje die er op lijkt!

Benieuwd naar de andere kleurtjes? Lees dan snel verder!


Daar is hij weer hoor. 49 Keep pool van Catrice. Ik schreef hier ook een review over, dus mocht je benieuwd zijn hoe hij er op je nagels uit ziet, klik dan hier.  Ik vind de kleur echt heel mooi en bijzonder! Zeker omdat ik nog nooit een kleurtje gehad heb wat hier op lijkt en dat terwijl ik toch behoorlijk wat nagellakjes heb! Deze is wel nog te koop, ik heb hem laatst pas gekocht namelijk.Dit grijze lakje van Catrice heb ik ook al een behoorlijk lange tijd. Er was echt een periode toen droeg ik deze kleur elke dag en dan de ene keer mat en de andere keer gewoon normaal. Het is een hele mooie beetje donkergrijze kleur. Hij heet 280 London's Weather Forecast. Een ontzettend leuke naam vind ik, haha. Je moet vast nog wel een mooi grijs kleurtje kunnen vinden in de winkel!Een mooi mint groen lakje met gouden glitters! Deze komt wederom van Catrice, haha. Het is in de kleur 36 Mint Me Up en heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen. Ik vind hem echt ontzettend mooi, zeker met die gouden glitters er in, want dat zie je niet zo vaak.


Ah, de zon besloot hier om even weg te gaan, aardig! Ik hoop niet dat dat heel erg uit maakt. Het is in ieder geval een paars blauw kleurtje van de Essence Nail Art Twins, en dan de colour base. Er is ook nog een glitter topcoat, maar die heb ik niet. Je kunt deze Nail Art Twins, als je ze nog kunt kopen, alleen kopen bij Kruidvat's die twee Essence schappen hebben. Dit kleurtje is trouwens in de kleur 07 Chuck.


En hier was de zon zo goed als weg, jammer weer, hahaa. Dit is een limited Edtion van Essence, dus die kun je sowieso niet meer kopen, want hij is van vorig jaar of misschien zelfs wel weer dat jaar daarvoor of wel weer daar voor, haha. Het is een hele mooie donkerblauwe kleur met een paarse ondertoon. De kleur heet 01 Chacalaca. 


Nu we het toch over Limited Editions hebben, dit is er weer een, van volgens mij vorig jaar. Het is een mooie donker leger/kaki groene kleur. Ik vind hem persoonlijk echt ontzettend mooi. Wel irriteer ik me dood aan het plaksel van zo'n beveiligingssticker. Het is in de kleur 03 Riot Grrr-een, van de Essence Be Loud! collectie.Een mooie half donkere paarse kleur van Essence! Deze is nog met de oude Colour & Go verpakking en ik heb hem in Duitsland gekocht in 2012. Het is een hele mooie paars, in de kleur 87 Passion for Fashion.Weer een nagellakje met de oude verpakking van Essence Colour & Go. Dit keer in deze bijzondere kleur. Hij heet 45 Date With The Night. Ik vind het echt een ontzettend mooi kleurtje, een beetje grijs/taupe/bruin/glitterig. Ontzettend mooi en wederom een kleurtje die je niet zo vaak ziet.
Ah, daar is dan de nieuwe Colour & Go verpakking van Essence. Dit is een bruinig/nude kleurtje, in de kleur 130 What's My Name? Een perfect kleurtje als je wil dat je nagellak niet te veel op valt en je gewoon een rustig zacht kleurtje wil, dit is dan zeker een aanrader!
Dit lakje heb ik ook ooit voor mijn verjaardag gekregen. Ik heb daarom geen enkel idee waar je het kunt kopen. Het is in ieder geval een Frans merk, dus ik denk ook dat ie alleen te koop is in Frankrijk? Als je dit merk ooit in Nederland hebt gezien of weet waar het te koop is, laat het dan vooral achter in de reacties! Het is een hele mooie paarse, maar ik heb geen idee wat de naam of het nummer is van dit lakje. 


En natuurlijk nog een rood kleurtje. Rood kan, als je het mij vraagt, het hele jaar door! Zeker met zo'n basic rode als deze is van Rimmel. Deze is in de kleur 315 Ready, Aim, Paint! Wat valt er over een mooi rood lakje allemaal te vertellen? Nou hij lakt heerlijk, dekt goed en ziet er ontzettend leuk uit! Ik moet wel zeggen dat ik nog heel graag een bordeaux kleurtje wil, want ik vind bordeaux echt zo mooi en zeker voor de herfst en winter!

Dit waren al mijn favoriete herfst nagellakjes op dit moment, er komen gedurende de herfst en winter vast nog wel wat nieuwe bij, dus misschien zie je ooit nog een deel 2 van mijn favorieten herfst nagellakjes. 

Wat is jouw favoriete herfst kleur?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten