Vakantie | Italië

Heey! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik op vakantie en ik heb nu de eerste week er op zitten! Ik was in Italië bij het Comomeer. Het dorpje waar ik zat heet: Vercana. Je hebt echt prachtig uitzicht op het meer :).

 We hebben elke middag wel wat leuks gedaan. Zo zijn we twee keer naar Como geweest, dat is een stad dat wederom ook aan het Comomeer ligt en daar heb ik meteen de eerste dag dat we aankwamen (vorige week zaterdag) ontzettend leuke laarjes gekocht. We zijn naar Milaan geweest en dat was zo leuk! We gingen met de metro naar het winkelcentrum waar ze echt de leukste winkels hebben, zelf heb ik maar 3 dingetjes gekocht: een shirtje en een broek bij Pull & Bear en een joggingbroek bij OVS(een soort v&d). Natuurlijk moesten we ook even het doprje beneden verkennen (Vercana ligt behoorlijk hoor op een berg namelijk) en dat doen we natuurlijk als het ontzettend heet is buiten, gelukkig is hier wel een zwembad dus konden we lekker snel afkoelen, dat water is echt koud! We zijn ook naar Lecco geweest, daar was het ook echt ontzettend leuk!
Zo zag het er bij Lecco uit :). Heb echt heerlijke frozen yoghurt met aardbeien gegeten <3. We gingen ook naar Menaggio en daar vervolgens met de boot het Comomeer oversteken naar Belaggio. Het is echt een heel schattig dorpje en met de lekkerste ijsjes!
Natuurlijk hebben we ook nog even gezwommen in het Comomeer! Er waren wel echt ontzettend veel Nederlanders, hahah. Nu ga ik snel de auto in, want de volgende bestemming is Oostenrijk!

Ben jij al op vakantie geweest?
Loves,
Floor

Reacties