Review | Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz Haarmasker

Heey! Ik kocht laatst bij het kruidvat een haar masker van kruidvat eigen merk. Ik had echt dringend een haarmasker nodig en ik vond deze er ontzettend leuk uit zien! 
Ik kocht het Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz Haarmasker. Zo dat is me nog eens een naam, haha! 
Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz Haarmasker
Benieuwd wat ik van het haarmasker vind? Lees dan snel verder!De ingrediënten:


Op de achterkant van de pot staat: Verzorg je droge en pluisgevoelige haar met het Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz Haarmasker. Dit masker, verrijkt met granaatappelextract en parelproteïnen, hydrateert je haar en maakt het stralend gezond.

Ik werd steeds nieuwsgieriger of het zou werken. Ik vind het er wel leuk uit zin in zo'n grote pot!Dit masker ruikt echt echt heel lekker! Het voelt lekker aan en ziet er leuk uit! Maar daar gaat het natuurlijk niet om, het moet werken :). Het is de bedoeling dat je eerst je haar gaat wassen, dan er voor zorgt dat het handdoek droog is, vervolgens kun je het masker er in doen. Het moet dan zo'n 10 à 15 minuten intrekken en vervolgens moet je het goed uitspoelen! Daarna kan je nog een conditioner gebruiken. Dat is het enige nadeel. Dus als je lekker aan het douchen bent, je hebt je haartjes gewassen en zo, dan moet je er opeens uit, zorgen dat je haar handdoek droog en dan vervolgens het masker in doen en 10 minuten wachten. Nou dat gaf mijn mooi de gelegenheid om YouTube video's te kijken, want dat doe ik altijd als ik moet wachten. 

Na 12 minuten stapte ik weer onder de douche om het goed uit te spoelen, wauw mijn haar voelde toen echt lekker zacht. Ik werd steeds meer benieuwd naar hoe het was als mijn haar opgedroogd was. Ik snel nog even de rest doen onder de douche, zodat mijn haar snel kon drogen. Ik ben echt onder de indruk van het masker, het werkt prima, ruikt heerlijk en ziet er ook nog eens leuk uit en dat allemaal voor maar €1,79. Hoe fantastisch is die prijs! Je krijgt dan 250 mL en je gebruikt het masker één keer per week, dus je kunt er behoorlijk lang mee doen, wat natuurlijk altijd fijn is, want zo bespaar je lekker veel geld :D.

Ik raad dit masker zeker aan als je droog of pluizig haar hebt!

Lijkt dit haar masker jou fijn?
Loves,
Floor


Reacties