Review | Essence Silky Touch Blush

Heey! Vandaag heb ik een review voor jullie van de Essence Silky Touch Blush. In het artikel van gister kon je al lezen dat ik een nieuwe blus van Essence had gekocht en vandaag is de review er van! Ik ben echt dol op blush, heb er niet heel veel, maar draag ze dagelijks. Ik heb nu echt een framboosroze kleurtje uitgekozen, omdat ik die kleur zo mooi vind en nog niet had!

Benieuwd wat ik van de blush vind? Lees dan snel verder!


Ik kocht de kleur 60 life's a cherry, dit vond ik de leukste kleur die ze bij "mijn" Kruidvat hadden. Persoonlijk had ik het toepasselijker gevonden als het Life's a raspberry had geheten, want ik vind het eerder een beetje framboos dan kers. Ik vind de kleur wel onwijs mooi. Dit was de informatie die bij het product hoorde: "Je huid verdient ook in de lente, herfst en winter een frisse en gezonde teint. Met deze zijdezachte Essence 60 Life's A Cherry Silky Touch Blush kun je mooie, natuurlijk ogende accenten op je wangen aanbrengen". Klinkt wel leuk hè?!

Het patroontje dat er in zit vind ik echt leuk er uit zien. Je krijgt toch meteen zin om dit te gebruiken. Maar nu komt de belangrijkst vraag, heeft de blush pigment? 

Wooohhh, ik ws echt verbaasd dat er zo veel kleur vanaf kwam. Hoe hoger je gaat hoe lichter de kleur. Kijk hoeveel kleur er vanaf komt, dit had ik eigenlijk niet verwacht, maar ben er wel super blij mee. Je moe er wel mee oppassen, want je hebt al snel veelste veel. Je kwast moet de blush maar heel lichtjes aanraken anders heb je echt hele hele rozige wangen. Ik was de eerst keer nogal enthousiast namelijk, nou ik weet niet wat ik wel leek, hahaha.

Wat ik wel jammer vind is dat je meteen heel goed ziet waar je met je kwast of vinger bent geweest, waardoor het mooie patroontje al heel snel weg is, maar dat mag de pret natuurlijk niet belemmeren.  De kleur is en blijft prachtig.

Ik heb hem hier best wel subtiel aangebracht omdat je anders zo'n: "WAUW  DIE IS MET HAAR HOOFD IN DE BLUSH GEVALLEN"-look krijgt. En dat is niet echt mijn favoriet, zeker niet naar school, haha. Gewoon lekker subtiel is prima :). Zeker omdat ik van mezelf ook al rode wangen heb, is dit prima :)

Hier heb ik al iets meer aangebracht, het lijkt meteen of ik heel erg zit te blozen. Sorry trouwens voor mijn pluizige haar, had allemaal kleine vlechtjes in. Verder heb ik mijn look lekker neutraal gehouden. Op mijn gezicht heb ik een foundation van HEMA in de kleur 02. Verder heb ik de coverstick van Essence gebruikt als concealer, in de kleur 10 mat sand. Op mijn lippen de vaseline Aloë Vera, voor mijn bovenste waterlijn gebruikte ik het Essence Kajal Pencil in de kleur 01 black. Verder gebruikte ik mijn geliefde mascara van Catrice The Better Than False Lashes in Ultra black en ik gebruikte een hele lichte nude cream eyeliner van het Essence WHOOM! BOOOOMM! cream eyeliner palletje, was trouwens een limited edition, die ik ooit kocht voor maar 1 euro. 


Ik ben echt ontzettend blij met deze blush! Je kunt hem kopen bij het Kruidvat en hij kost €2,95. Mooi prijsje lijkt mij!

Heb jij al eens een blush van de Essence Silky Touch Blush geprobeerd?
Liefs,
Floor
 

Reacties