Review | Essence Nail Candies

Heey! Zoals je in de shoplog van 23-07 kon zien, kocht ik bij het kruidvat 2 nagellakjes van de Essence Nail Candies collectie. De nagellakjes zijn al in de winkel sinds februari, maar ik had ze nog nooit gezien. Ze hebben ze wel alleen in het kruidvat waar ze twee Essence schappen hebben. Ik kocht twee kleurtjes, namelijk 03 Peachy Keen en 06 Soda Pop & Candy Shop.
Benieuwd wat ik van deze nagellakjes vind? Lees dan snel verder!

Het zijn twee lichte kleurtjes, een peachy kleurtje en een roze. Ik vond ze er zo ontzettend leuk uit zien dat ik ze wel mee moest nemen! Er staat op 6 in 1, dus ik was wel nieuwsgierig wat dat in hield. Op de achterkant van de potjes staat het uitgelegd. Ze verstevigen de nagels, beschermen deze tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf, maken nagels gladder, geven ze een fruitige geur, drogen de nagels snel en geven ze een glanzende finish. Klinkt best veel belovend toch?

Als eerst ging ik Soda Pop & Candy Shop op doen. Mmhh, ik was wel een beetje teleurgesteld. Dit is wel nog met één laagje, maar het dekt echt amper. Ik had nog hoop, want wie weet doet een tweede laagje wonderen. Je ruikt wel meteen dat ze anders ruiken dan gewone nagellak, dat komt door de fruitige geur die ze toe hebben gevoegd. Als je er gewoon even snel aan ruikt, ruik je het amper, maar zodra je je nagels er mee gaat lakken ruik je opeens die geur, dat vind ik persoonlijk wel leuk. Het heeft wel een hele glanzende finish, dus dat vind ik dan wel weer leuk! En als je heel goed kijkt zie je er allemaal kleine glittertjes in zitten.

Mhh, twee laagjes maken het niet echt beter. Ik houd persoonlijk er heel erg van als een nagellakje gewoon goed dekt, zeker als het zo'n licht pastel kleurtje is. En ik moet toegeven dat ik het er wel iets mooier op had kunnen doen, haha! Ze lakken verder wel lekker en ze drogen ook wel redelijk snel, dat is natuurlijk altijd fijn!

Toen ging ik Peacy Keen op doen, die zie je nog minder dan Soda Pop & Candy Shop.
Dit is wederom met een laagje. Maar je ziet wel weer heel goed de glans terug. Ondanks dat het een heel licht kleurtje is, vallen je nagels dan alsnog op, omdat ze zo glanzen. Dat vind ik persoonlijk wel leuk! 

En met twee laagjes. Zoals je kunt zien is de wederom niet geweldig. 

Ik was wel een beetje teleurgesteld, ik had het zo leuk gevonden als ze echt goed dekte. Nu kun je ze wel goed gebruiken als de basis van een French Manicure. Dat is natuurlijk wel weer leuk. En als je niet zo graag opvallende kleurtjes draagt, maar toch wel graag iets op je nagels wil hebben. Ik ga deze nagellakjes dus alleen nog maar gebruiken voor een French Manicure, maar dat is natuurlijk ook geen ramp! Ze kosten €1,79 per stuk, dus dat is natuurlijk helemaal niet duur. Ik heb er uiteindelijk geen spijt van dat ik ze gekocht heb, want ik vind het erg leuk om zelf een French Manicure te doen, nu had ik daar al wel de nagellakjes voor in huis, maar als je dan nieuwe hebt is het toch leuker om wel te gaan gebruiken. 

De nagellakjes zijn zoals ik al gezegd heb alleen te koop bij het Kruidvat.

Vind jij de Nail Candies van Essence leuk?
Loves,
Floor
Reacties