LOTD | Red lips

Heey! Het leek me leuk om een Look of Today te doen voor jullie. 

Dit is zeker weten mijn favorieten make-up combinatie en dan natuurlijk nog mascara maar daar wissel ik vaak mee. Links zie je de liquid concealer met vitamine E&C van Miss Sporty in de kleur 001 LIGHT, daarnaast zie je de Essence All About Mat fixing compact powder en dit is een transparante poeder en als laatst zie je een blush van E.L.F in de kleur Pink Passion. Voor de look die ik vandaag gemaakt heb zijn dit alle producten die ik gebruikt heb. Ik kom er net achter dat mijn mascara er niet eens op staat. Ik gebruik tegenwoordig de Catrice Better Than False Lashes volume mascara in ultra black. Rechts zie je de Essence all about matt foundation in de kleur 10 matt beige, voor mij de perfecte kleur en als laatst zie je boven aan de Pure lipgloss in een rode kleur (die heb ik gekocht bij de Douglas trouwens)


De look is natuurlijk helemaal niet bijzonder, dat kon je al zien aan de producten, maar ik vind het prima voor een meisje van 15. Ik heb gewoon alle producten gebruikt waar ze voor bedoeld zijn. Ik begin eerst altijd met de foundation en ik zorg dat het goed verdeeld is en je nergens eventuele foundationstrepen ziet. Vervolgens pak ik mijn concealer en doe ik het een beetje onder mijn ogen en op de plekjes waar het nodig is, dan "dep" ik het een soort van in mijn huid met mijn ringvinger. Even snel afpoederen en dan vervolgens de blush aan brengen, ik doe dat altijd met de ELF blushkwast. Het is een behoorlijk roze kleur dus we gebruiken natuurlijk niet te veel. Dan is het tijd voor mascara, ik gebruik altijd een paar laagjes tot dat ik het er goed uit vind zien, op mijn bovenste wimpers gebruik ik altijd meer dan op mijn onderste. Last but not least gebruik ik de rode lipgloss. Ik vind het een hele leuke kleur en het fleurt je outfit zo leuk op! Doordat de lipgloss al zo opvalt hoef je verder niet zo veel meer aan je gezicht te doen :), dat is nog eens fijn. 

'
Ik kan natuurlijk ook wel even meteen laten zien wat ik verder aan heb. Ik heb gewoon een heel simpel zwart hempje van de H&M aan, daarop mijn geliefde primark ketting. Mijn broek komt ook van de H&M en mijn schoenen zijn Allstars en komen uit Oostenrijk. Op mijn nagels heb ik een Miss Sporty lakje in de kleur ik heb werkelijk waar geen idee, haha. Het is een roze koraal kleurtje, erg mooi!

Dit was dan mijn Look of Today :) 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Loves,
FloorReacties