Let's Talk About Films | The Lucky One

Heey! Het is donderdag dus dat betekent dat het tijd is voor een "Let's Talk About Films". Vandaag wil ik het met jullie hebben over de film: "The Lucky One". Dit is zeker weten een van mijn lievelings films. De film is gebaseerd op het boek "The Lucky One" geschreven door Nicholas Sparks. Het boek kwam uit in 2008. De film is geregisseerd door Scott Hicks en kwam uit in april 2012. De film is natuurlijk in het Engels, heeft zeker weten het genre drama en duurt 101 minuten.Wil je meer weten over de film en ben je benieuwd wat ik van de film vond? Lees dan snel verder!
De hoofdrollen worden gespeeld door Zac Efron en Taylor Schilling. 

Het is natuurlijk altijd leuk als Zac Efron in een film speelt, dat moeten we natuurlijk even allemaal toegeven. Iedereen kijkt graag naar Zac, haha. Voor de mensen die Zac Efron niet kennen, hij is nu 26 jaar en is actief sinds 2002. Hij speelde in 2006 voor het eerst "Troy Bolton" in "High School Musical" (je gaat me niet vertellen dat je dat niet hebt gezien :0, anders weet je wat je te doen staat! haha). In 2009 speelde hij in 17 again. Zac speelde ook in "Charlie st. Cloud", "That Awkward Moment" en in "Bad Neighbours". 

Voor de mensen die Taylor Schilling niet kennen ze is nu 30 jaar en actief sinds 2007. Je zou Taylor kunnen kennen van de netflix serie: "Orange is the new Black" waar ze Piper Chapman speelde. 

 De chemie in de film tussen Zac en Taylor is echt heel goed en het lijkt ook zo ontzettend echt! En dat vind ik altijd wel belangrijk als ik een film kijk, het moet niet te geacteerd zijn, maar echt, ondanks dat het wel geacteerd is. Woow, volgen jullie het nog? Hahah. 


Het verhaal gaat over de Amerikaanse soldaat Logan Thibault (Zac Efron) die terug komt uit Irak. Volgens hem heeft hij zijn hele leven te danken aan een foto van een vrouw, die een van de andere soldaten verloren is. Hij probeert de eigenaar van de foto te vinden wat helaas niet lukt. Hij komt terug in Colorado waar hij woont met zijn zusje en haar familie. Op een gegeven moment besluit hij samen met zijn hond Zeus dat het tijd is om te gaan om rust en de vrouw van de foto te vinden. Dan loopt hij samen met zijn hond naar Louisiana, de foto was daar namelijk genomen. Hij gaat aan allemaal mensen vragen of ze de vrouw herkennen en iemand die hij vind in een club herkent de vrouw, maar waarschuwt hem dat zei is getrouwd met een vriend van hem. Logan vind de vrouw van de foto, Beth Green (Taylor Schilling), maar hij vind het moeilijk om uit te leggen waarom hij daar is. Haar oma besluit op een gegeven moment om Logan een baan aan te bieden. 

Eigenlijk wil ik zo veel meer vertellen he, maar het is niet leuk om heel de film te gaan vertellen als je hem graag nog wil zien. Vandaar dat ik het bij dit stukje hou. 

Zoals sommigen van jullie vast wel weten ben ik dol op de boeken en de verfilming van de boeken van Nicholas Sparks. Deze film stond ook al een hele tijd op mijn "To Watch-list". Dit moest echt een goede film zijn, Zac Efron, gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks, echt ik had er zo veel zin in. Gelukkig klopte mijn verwachtingen. Ik ben zo ontzettend dol op de film. Hoe het gespeeld wordt is echt zo goed en echt. Er zijn zelfs dingen die best wel spannend zijn en natuurlijk zijn er liefdesscènes. Hallo, wat is nou een film zonder liefde? Aan het einde van de film heb ik echt lopen huilen als een gek, kon de film niet eens meer zien. Zo zielig vond ik het, maar het kwam ook zo echt over, helemaal niet alsof je naar een film zat te kijken. Ik raad je deze film zeker aan als je van liefdes films houdt en van drama. Wel moet ik zeggen dat ik het echt een vrouwenfilm vind.

Na de film ging ik meteen op YouTube allemaal interviews zoeken met Taylor en Zac en ik vond deze:  "How to unhook a bra with Zac Efron". Als je niks te doen hebt, ga deze alsjeblieft kijken, de reactie van Taylor is echt prachtig! 


Verder zijn er natuurlijk nog genoeg andere leuke interviews te vinden met Zac en Taylor! 
Wat is nou een "Let's Talk About Films" zonder de trailer van de film, dus hier is de trailer van de film "The Lucky One" Heb jij de film "The Lucky One" al eens gezien?
Loves,
Floor

Reacties