Day of my life | Sweet Sixteen Manon

Heey! Het leek mij leuk om weer eens een day of my life te doen. Afgelopen zaterdag begon mijn dag gewoon lekker uitgeslapen om een uurtje of half 10, dat is natuurlijk altijd wel lekker. Ik ging toen nog even lekker in mijn bed Days of Our Lives kijken en nog wat andere YouTube filmpjes. Vervolgens ging ik naar beneden en toen had mijn vader havermoutpannenkoekjes gebakken, zo lekker vind ik dat! Dus dat heb ik toen lekker gegeten als ontbijt. Het was ondertussen alweer een uurtje of 12 en ik wilde eigenlijk mijn haar niet wassen, maar dat heb ik uiteindelijk toch gedaan zo vet was het. Ik had geen zin om fatsoenlijke kleren aan te trekken, want ik had in de avond een feestje, dus moest met toch nog een keer omkleden. Ik heb lekker de rest van de dag in mijn onesie gelopen. 's Middag's heb ik nog even snel een video opgenomen en bewerkt en nog een beetje mijn huiswerk gemaakt. Rond een uurtje of 18.30 heb ik een lekkere pizza gegeten en toen ben ik snel naar boven gerend om me klaar te maken, want het begon om 20.00. Het duurt bij mij sowieso altijd wel even om te bedenken wat ik aan wil, maar uiteindelijk had ik een bloemetjesjurkje van Urban Outfitters aan, met een panty. Ik had echt geen goede schoenen, ik wilde eerst om mijn hakken gaan, maar dan is het ook zo: Heey kijk mij hier zijn! Want sommige hadden gewoon een spijkerbroek enzo aan. M'n haar had ik half opgestoken en toen vervolgens een vissengraad gemaakt. 


Ik heb niet eens een betere foto dan deze,  wat natuurlijk wel jammer is. Maar het is nog best moeilijk om een foto van de achterkant van je hoofd te maken als niemand je kan helpen, haha.


Toen was het natuurlijk tijd voor de make-up, hier zie je bijna alle producten die ik heb gebruikt

Ik begin altijd met een foundation, op dit moment gebruik ik de Essence all about mat oil-free make-up 12h long-lasting foundation, in de keur 10 mat beige. Dit heb ik gewoon over mijn hele gezicht gesmeerd en ook een beetje in mijn hals. Gewoon lekker makkelijk met mijn handen!

Toen was het tijd voor mijn favoriete concealer ever, namelijk de  Miss Sporty Liquid Concealer with Vitamins E&C in de kleur 001 Light. Dit heb ik onder mijn ogen aangebracht en op plekjes waar dat nodig was, rond de neus, op mijn kin en een beetje op mijn voorhoofd. 


Toen wilde ik ook een klein beetje compact powder op doen, deze had ik ook in mijn tas meegenomen. HEt is een compact powder van Essence, maar de naam is er helemaal vanaf gesleten. Het is in de kleur 01 Natural Beige. Hiermee focuste ik vooral op mijn wangen, zodat ze iets minder snel rood worden.

Toen heb ik deze roze blush van elf aangebracht. het is een blush die behoorlijk roze is. Daarom heb ik er niet al te veel van gedaan, om het nog een klein beetje natuurlijk te houden. Dit deed ik op de appeltjes van mijn wangen en dan schuin omhoog. Het is in de kleur Pink Passion.

De blush bracht ik aan met de blush brush van e.l.f, gewoon een heel fijne blush kwast.

Toen was het tijd voor de Essence all about mat fixing compact powder. Dit is een transparante poeder en die heb ik over het hele gezicht aangebracht.

Ik deed het met deze poederkwast van de HEMA. Ik ben echt dol op deze kwast, hij is lekker groot en zo heerlijk zacht! Zeker een aanrader als je niet een al te dure kwast wil!

Ondertussen was het tijd om mijn lippen even te verzorgen. Ik gebruikte de HEMA lip rescue, een heerlijke lipbalsem met een beetje menthol er in. Ik heb er ooit een artikel over geschreven, die kun je hier terug vinden.

Toen konden we beginnen met de ogen, omdat ik al een druk jurkje aanhad ging ik voor dit naturel palletje van Essence. Het is de Essence Quattro Eyeshadow in de kleur 05 to die for. De lichtste kleur deed ik onder mijn wenkbrauw als een highlighter. Vervolgens bracht ik de kleur rechts boven aan over mijn bewegend ooglid. De kleur links onder in de arcadeboog en de donkerste kleur in de buitenste ooghoek. Lekker makkelijk maar ziet er wel leuk uit!

Toen gebruikte ik de wit/zilverige kleur van dit oogschaduwdoosje in mijn binnenste ooghoek, er zit namelijk een hele mooie glans in.


Vervolgens gebruikte ik de zwarte kleur uit dit palletje als eyeliner. Als je eyeliner aanbrengt met oogschaduw is het een stuk zachter dan wanneer je vloeibare eyeliner gebruikt. Dit is weer een Essence Quattro Eyeshadow, dit keer in de kleur 01 xoxo. 

Ik bracht vervolgens de e.l.f Brightening Eyeliner in de kleur black aan op mijn bovenste waterlijn, zo lijken je wimpers nog voller en zwarter.

En op de onderste waterlijn bracht ik de e.l.f Eye Widener aan in de kleur Pearl White. Zo lijken je ogen groter.

Op mijn lippen deed ik eerst de Essence Gel Tint in de kleur 01 Hot Red. Dit is een lipstain en dat blijft lekker lang zitten.

Omdat ik toch wat intens rodere lippen wilde, deed ik daar overheen deze lipgloss van Pure. Hij heeft geen bepaalde naam, maar is te koop bij de Douglas.

Dat was dan alweer mijn make-up look, niet heel veel bijzonders, maar toch wel leuk!

Ik had dit tasje nog mee en daarin zat mijn mobiel, lipgloss, poeder, deo en nog wat haarlak. 

Het was de sweetsixteen van Manon, een hele goede vriendin van mij, dus dat maakt het automatisch extra leuk. Er waren allemaal leuke mensen, muziek en eten. Alles wat je nodig hebt, haha.

Ook hebben we deze foto nog gemaakt, ik vind het persoonlijk echt super leuk.
Even de namen van links naar recht is misschien wel leuk. Helemaal links staat Manon, daarnaast Sophie, dan ik, Gaby en als laatst Alcira. Het was echt super gezellig met deze meiden, we hebben lekker gedanst enzo :).  Hier kun je trouwens mijn jurkje zien, ik heb hem wel is vaker aangehad, dus misschien herkennen jullie hem. Ik vond het erg gezellig en heb genoten!

Heb jij afgelopen weekend nog wat leuks gedaan?L
Liefs,
Floor

Reacties