Tag | Disney

Heey! vandaag heb ik een een super leuke tag voor jullie, namelijk de Disney tag. Disney maakt me echt gelukkig dus laten we snel beginnen!

 

Wat is je favoriete Disneyfilm?
Ik ben echt van van Jungle Book, maar ik vind Frozen ook geweldig! Jungle Book keek ik vroeger zo ontzettend vaak en ging ik helemaal mee zingen en ik was zo gelukkig als die film aanstond. Frozen bestaat pas sinds 2013, maar vind ik ook echt geweldig, ik heb hem nu 4x gezien en ik word er echt ontzettend blij van.

 
Welke prinses wil je zijn?
Ahhh, dit is lastig! Ik denk toch Anna of Elsa van Frozen, ik vind ze zo leuk! En Elsa is zo mooi als ze d'r "ijs''jurk aan heeft <3. Ik zou ook nog wel Belle van Belle en het beest zijn, want ik vind haar ook echt ongelofelijk mooi!

Wat is je favoriete liedje?
Ohh deze is alweer van Frozen, best erg, hahaha! Ik denk: Do You Want To Build a Snowman?, For The First Time in Forever (Rerise), Let It Go en In Summer. Mijn favoriet is dan toch echt wel Do You Want To Build a Snowman! <3

Do you want to build a snowman?
Come on, let's go and play!
I never see you anymore
Come out the door
It's like you've gone away!

We just to be best buddies.
But now we're not
I wish you could tell my why!

Do you want to build a snowman?
It doesn't have to be a snowman?

(Anna go away)
Okay, byee

Nou dat was me nog even eens een leuk stukje songtekst.
Wat is je favoriete Disney park?
Ik ben alleen nog maar in Dinseyland in Parijs geweest, in 2007. Ik vond dat toen echt echt echt ontzettend gaaf en wist niet wat ik zag. We sliepen ook in het Dinseyhotel, hadden allemaal van die pasjes waardoor je eerder in sommige atractisch mocht, echt ik vond het geweldig. Hier nog wat foto's

Ik wil zo graag terug he! Ik ga nog een keertje met Sophie :) en ik wil sowieso nog een keertje met kerst, want dan is het daar volgens mij echt magisch! 


Welke van de originele figuren is je favoriet?
Minnie! Ik heb ook een grote knuffel van haar, in de gele jurk van Belle, haha! Ik vind Minnie echt ongelofelijk leuk met haar strikje en stippen

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden! Ik werd er in ieder geval weer ontzettend blij van!

Loves,
Floor

Reacties