Review | Rimmel Rita Ora Nail Polish

Heey! Vandaag heb ik weer eens een review van nagellak voor jullie, dit keer van Rimmel en dan de special editie van Rita Ora, leuk! Ze liggen volgens mij best wel al een tijdje in de winkel, maar dat maakt natuurlijk niet uit :).

Aangezien het over nagellak gaat, moeten we wel eerst even alle nagellakjes er bij pakken, om vervolgens de goede er uit te pakken. Ik heb tegenwoordig al mijn nagellakjes (zijn er zo'n 110) in een laatje gedaan. Zoals bijna alles van in mijn kamer, komt dit ladekastje ook van IKEA. Laten we maar snel beginnen met de review van de Rita Ora nagellakjes!

De nagellakjes van deze special editie van Rita Ora kun je herkennen aan de mooie stikker op de dop, waar overigens ook "Rita Ora x" op staat. Dit maakt ze toch wel specialer.

Zo zien de nagellakjes er uit, je kunt alleen aan de dop zien dat ze van de Rita Ora collectie zijn, want de rest ziet er gewoon uit als de Rimmel Londen 60 seconds nagellak. Ik vind het juist met die sticker er leuker uit zien dan zo'n effe zwarte dop.

Ik heb zelf twee kleurtjes, namelijk 673 Breakfast in Bed en 853 Pillow Talk. Je kon ze trouwens ook zien in mijn favorieten video van juni! Breakfast in Bed is een pastel mintgroen kleurtje, ja je las het goed pastel mintgroen, waaaaaaahhhh <3.  Ik ben echt dol op mintgroen en ook op pastelkleurtjes, dus dit is echt de hemel in een potje als je het mij vraagt, haha.
Pillow Talk is een mooie pastel blauwpaarsige kleur, die ik ook ontzettend mooi vind. Ook hebben ze een mooie glans :).


Dit is hoe het dekt met een laagje, toen ik dit zag was ik wel een beetje teleurgesteld eigenlijk. Natuurlijk had ik nog hoop, want bijna geen enkel nagellakje dekt met één laagje. Ik heb op mijn duim, middelvinger en pink "Pillow Talk" en op mijn wijs- en ringvinger "Breakvast in Bed".


Kijk dit maakt me wel blij, haha. Ik heb het niet heel netjes gedaan op mijn duim, maar daar moet je maar even niet naar kijken :). Hij dekt prima met twee laagjes, zoals je kunt zien. Het lakt ook ontzettend fijn en droogt best snel, dat is best handig aangezien ik geen geduld heb om te wachten tot dat het droog is, haha. Ik vind die mintgroene zo mooi he <3, ondanks die blauwpaarsige er ook wel mag zijn hoor! 

Ze kosten €3,99 en er zijn in totaal 12 nagellakjes. Er zitten ook nog genoeg donkere/fellere kleurtjes bij, voor mensen die niet van pastel houden. Ze zijn te koop bij de drogisterij, waar ze ook Rimmel verkopen. Ik ben er erg blij mee zoals je kon lezen, haha.

Heb jij al een nagellakje van deze collectie in je bezit?
Loves,
Floor.Reacties