Film | Frozen

Heey! De film van deze donderdag is: FROZEN! Oh jongens, wat houd ik toch van deze film.
Sowieso alleen de liedjes maken mij al helemaal gelukkig. Ik had hem al een keer gezien, maar heb hem vorige week donderdag weer gekeken met Sophie en het maakt me echt intens gelukkig. Zeker Olaf <3. En Elsa is zo mooi als ze die 'ijsjurk' aan heeft en haar haar los.


Frozen is een Amerikaanse animatiefilm uit 2013 geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Het is de 53ste animatiefilm van Disney. 

Er zijn twee prinsessen van het koninkrijk Arendelle : Elsa (ingesproken door Idina Menzel), de troonopvolgster, en Anna (ingesproken door Kristen Bell). Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan creƫeren. Als kleine meisjes spelen ze vaak met Elsa's krachten. Op een gegeven moment zie je ze steeds meer volwassen. Ook komen er steeds meer leuke liedjes. Mijn 3 favoriete liedjes zijn: "Do You Want to Build a Snow Man?", "For The First Time in Forever" en "In Summer". Echt ik vind ze zo leuk!


Kijk nou hoe leuk! Je moet echt een keer de film kijken, want het is zo ontzettend leuk! En die liedjes, zijn ook echt leuk!

Natuurlijk kun je altijd even de trailer kijken om het te bewonderen en dan kun je kijken of de film jou ook leuk lijkt. 

Haha, hier heb je 103 minuten vol met alle liedjes en muziekjes, dat is nou nog eens leuk!Heb jij Frozen wel eens gezien?

Loves,
Floor 

Reacties