Favorieten | Bloggers en Youtbers #3

Heey! Het is echt debiel, maar ik heb alweer een paar nieuwe favorieten YouTubers er bij, oeps. Laten we maar snel beginnen, het zijn dit keer zijn het bijna alleen maar buitenlandse mensjes, maar heb ook twee Nederlandse meisjes! :)

ItsJudysLifeHet kanaal is van een van de mooiste moeders die ik ooit heb gezien, namelijk Judy. Ze is getouwd met Benji en ze hebben 3 prachtige dochters, de tweeling Miya en Keira, en hun oudste dochter Juliana. Zowel Judy als Benji vloggen alle 2, daardoor krijg je een hele leuke vlog. Sowieso hun kindjes vind ik zo ontzettend schattig! Ik hou echt van hun vlogs en vind ze geweldig. Je moet zeker eens op hun kanaal kijken!ItsJudyTime

Judy heeft ook nog een beautykanaal dat ItsJudyTime heet. Zo leuk om te kijken, ik ben sowieso helemaal fan van haar! Kijk nou hoe mooi ze is <3. Ik vind haar filmpjes leuker dan die standaard beautyblogs. Ook heeft deze drukke mama een blog, waar je ook zeker eens moeten kijken. Ze komt trouwens uit Amerika. 

LaurDIY

Aah alweer zo'n mooi meisje! Lauren heeft een supersupersuper leuk YouTube kanaal, waarop ze echt de leukste filmpjes maakt, meestal DIY en daar ben ik echt helemaal dol op! Ook ziet ze er altijd super leuk uit en is ze gewoon een plaatje om naar te kijken. Ze woont in Toronto, Canada. Deze mooie meid is 20 jaar en heeft ook een leuke blog

Meghan Rienks

Meghan maakt me echt altijd aan het lachen, ze doet altijd zo leuk in haar filmpjes en het is niet zo saai en standaard, zoals die van mij wel eens zijn. Ze maakt echte meiden video's waar ik van houd. Zeker de moeite waard om even naar haar kanaal te kijken! Ze is trouwens ook al zo mooi! Meghan komt uit Amerika. 

SharonBeMakinStuff

Sharon maakt echt de mooiste dingen zelf, ik ben zoals ik al eerder genoemd had echt een fan van DIY. Zeker om naar de video's te kijken van andere, ik bewonder altijd hoe creatief mensen zijn! Haar filmpjes zijn super duidelijk en je krijgt echt meteen zin om het zelf na te maken! Ik zeg, zeker eens kijken op haar kanaal.

Lovinglifeiseasy

Ik volgde Svenja haar blog al een tijdje, waar ze echt de mooiste foto's voor maakt. Ook schrijft ze echt super leuke artikels. Het ze schrijft trouwens over Beauty, fashion and health Sinds kort maakt ze ook YouTube video's die ik zo leuk vond dat het zeker een plekje op deze mooie lijst verdient! Het is trouwens een Nederlands meisje en is 22 jaartjes jong :)

Sophie

Sophie heeft een Youtube Kanaal dat anders is dan de meeste mensen, maar vind ik wel ontzettend leuk. Ze praat gewoon een beetje tegen de camera, ik weet niet precies hoe ik uit moet leggen wat ze precies doet, maar ik geniet er wel oprecht van, haha! 

Zo dat waren dan een paar van mijn nieuwe favorieten. Ik volg op youtube nu 50 mensen, leukleuk!

Wie is jouw favorieten blogger/YouTuber?
Loves,
Floor

Reacties