Day of my life #3

Heey! Afgelopen dinsdag was echt ontzettend leuk en ik had me er dan ook al een tijdje op verheugd. De dag begon voor mijn vakantie doen behoorlijk vroeg, ik werd namelijk om 07:28 wakker, terwijl mijn wekker pas om 08:25 stond. Nu had ik wel mooi de tijd om even YouTube video's te kijken en dat heb ik dan ook maar met alle plezier gedaan. Ik ging om 08.15 even snel naar beneden en even lekker ontbijten, ik at yoghurt met blauwe bessen en cruesli, jamjamjam. Gelukkig had ik het net op tijd op, want de schoonmaakster kwam.

Dit is wat ik dinsdag aan had. Mijn broek komt van Dressed-Up en mijn ijsjes hempje van H&M. 
Mijn tas komt uit de H&M in Londen en mijn sokjes, euuhhh?


Mijn haar had ik gewoon lekker in een staart gedaan, want dat vind ik er en leuk uit zien en is ontzettend praktisch. Om mijn staart iets leuker te maken had ik nog een deel aan de linkerkant van mijn hoofd opgevlochten. 


Ik had om 09.30 met Sophie op het station afgesproken. Ik heb nog al de goddelijke gave om veelste laat weg te gaan. Ik zat om 09:15 nog heel relaxed High School Musical te kijken, want dat was op tv, toen belde Sophie opeens. "Hoi, ik ben er al". Ze werd gebracht door haar moeder en die kon haar alleen om 09:15 brengen. Dus ik deed ontzettend m'n best om op te schieten, wat uiteindelijk totaal mislukt is. Ik stapte namelijk om 09:27 op de fiets, oeps. Het is ongeveer 15 minuutjes fietsen naar het station. Ons plan was om de trein van 09:41 of 09:44 te nemen, maar dat werd de trein van 09:57. Ze hebben trouwens nu van die coole kaartjes met een chipje er in, je kan dus nog steeds papieren kaartjes kopen, wel €1,- duurder.. We zaten in de trein en dat vind ik altijd even een momentje van rust. 

Toen we aankwamen, gingen we natuurlijk eerst even naar de Primark en Kruidvat, daar komt binnenkort een shoplog van. Sophie en ik zijn lekker los gegaan, zoals dat hoort in de Primark. Daarna gingen we naar het ziekenhuis, want daar werkt mijn moeder en we gingen met haar lunchen. Het is zo grappig altijd als ik daar loop, al die mensen kijken me zo aan van: "Meid wat doe jij hier". Ik loop er heel vaak met winkeltasjes namelijk, oeps. We hadden lekker gelucht met mijn moeder en haar collega, even bijgekletst en natuurlijk lekker gegeten. Vervolgens gingen we op schoolspullen jacht. Ik wist nog niet precies wat ik wilde, maar ik wilde dingen van de HEMA. Sophie wilde een agenda van Fashionista, de witte variant. En die hadden ze alleen maar bij de V&D, dus wij naar de V&D schoolcampus en ik ging nog kijken naar een leuke agenda, maar ik zag niks dat me gelukkig maakte. Even snel afgerekend en toen gingen we eindelijk naar de HEMA. De spullen die we hier bij de HEMA hadden,, hadden ze daar maar een deel van. Terwijl de HEMA daar veel groter was, dus dat was wel een beetje een teleurstelling. Als nog heb ik het grootste deel wel kunnen vinden en de Action doet het natuurlijk ook altijd goed. Woensdag heb ik nog wel wat extra dingetjes hier moeten halen in de HEMA, maar dat maakt niet uit.


Om 16:00 begon The Fault In Our Stars, maar wij zaten er al om 15:40 dus was heel de bioscoop nog leeg, heerlijk. We hadden echt de beste plekken, helemaal boven in en ik zat op stoel 10 perfect in het midden en Sophie zat op stoel 11. We hadden ook echt ontzettend mazzel, want voor ons zaten twee kleinere meisjes! De film was echt ontzettend leuk. Om 18:25 stonden we weer buiten en liepen we weer terug naar het ziekenhuis, want we gingen met mijn moeder weer mee terug rijden.

De rest van de avond heb ik niet heel veel nuttigs gedaan, YouTube video gekeken en naar de  twitcam van Kelvin, haha. Daarna lekker gaan slapen en dat was wel mijn dagje.
Ik vond het echt ontzettend leuk!

Heb jij de laatste dagen nog iets leuks gedaan?
Loves,
Floor


Reacties