Day of my life #2

Heey! Het was dinsdag en gister zo leuk dat ik het graag even met jullie wilde delen, vandaar dat het in een middagartikeltje zit :). Ik ging dinsdag rond 14.00 naar Manon toe, een hele goede vriendin van mij, en ik bleef daar slapen. Aangezien we woensdag onze boeken in moesten leveren, moest ik natuurlijk ook nog die 800kg aan boeken meenemen. Dus ik op mijn fietsje even lekker 7 km fietsen, dat is gezond en het was super lekker weer, met dus 800kg aan boeken en dan ook nog mijn slaapspullen enzo. Niet dat ik erg veel mee had, maar dat doet er niet toe. Manon en ik hebben gewoon lekker de hele dag/avond gepraat, zoals we dat altijd doen, haha. Daar hoort natuurlijk ook even roddelen bij, ja sorry ik kan er niks aan doen, ik ben en blijf een 15 jarig puberend meisje die over alles en iedereen een mening heeft. 's Avonds lekker pizza gegeten, oohh daar maak je me zo gelukkig mee. Daarna gingen we eigenlijk gewoon weer verder met praten, haha. Op een gegeven moment leek het ons toch wel handig om te gaan slapen, want de wekker stond om 10.00. Natuurlijk geen ramp, maar is toch niet heel fijn als je net een paar uurtjes slaapt. 


Deze foto is gemaakt in de tweede klas en we kijken nou niet echt blij ofzo :'). Sterker nog ik kijk als een of andere verveelde bitch.Toen was het alweer woensdag ochtend en toen hadden we een high brunch/lunch, we wilde eigenlijk een High Tea doen, maar het we begonnen om 11.30 al, oeps. Vandaar dat ik het maar een High Brunch/Lunch heb genoemd. We waren in totaal met zes meiden, met mezelf meegerekend. Alcira, Kaylee, Sophie (of course), Dolores, Manon en ik. Alcira had echt heerlijke scones gemaakt, jamjamjam, Kaylee van die knakwortjes in een soort brooddeeg, ik had me daar al de hele tijd op verheugd hahaha, Sophie had lekker pannenkoeken gemaakt, Manon wraps die heerlijk waren en Dolores een soort bladerdeeg taartje, maar die heb ik helemaal niet gegeten bedenk ik me net. En wat had Floortje mee dan, vraagt iedereen zich af, NIKS, oeps! Ik was het met mijn domme hoofd helemaal vergeten iets mee te nemen :$. Niet dat het nodig was, want we zaten op een gegeven moment zo ontzettend vol. Oh jeetje wat kijk ik toch weer lelijk.

Mmmhh, hier kun je een deel zien van ons lekkere eten.

Nou wij toen met ons buikies vol, op de fiets en naar school, dat was nog minder dan 5 minuutjes fietsen. Beter! We konden al vrij snel onze boeken inleveren, maar moest toen best lang wachten op mijn rapport. Nu vragen jullie je natuurlijk af, Floor heb je een goed rapport? Nou mijn antwoord daarop is heel simpel, het kan erger, maar ik blijf wel zitten. Joepie nog een keertje 4 vwo doen -.-, maarjaa. Het komt allemaal wel goed, ik heb er vertrouwen in. 

Ik had in de avond nog een barbecue van mijn hockeyteam, wat erg gezellig was. Zeker met Sanne en Sigrid, aah love them <3


Oh my lord, ik moet echt rechter op gaan zitten ofzo, dit is namelijk echt geen porum. Maar het was wel echt super gezellig met deze meiden :)

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Vandaag ga ik nog bij Sophie logeren dus dat wordt ook helemaal gezellig. Heerlijk lekker de eerste week van mijn vakantie meteen allemaal leuke dingen doen. Nou zomer en mooi weer, I'm ready!

Gaan jullie nog wat leuks doen in de vakantie?
Loves,
Floor

Reacties