WK Hockey 2014 | Nederland - Nieuw Zeeland damesDit is het filmpje dat ik gemaakt heb tijdens de wedstrijd van Nederland, ik heb niet heel veel gefilmd want ik was te druk bezig met kijken en gezellig doen!


Heey! Ik ging donderdag 5 juni naar het WK Hockey in Den Haag en het was echt supersupersuper leuk! Ik ging eerst tot 11.55u naar school, daarna gezellig met mijn paps Grieks eten en even naar de Primark (komt binnenkort shoplog over)  vervolgens gingen we nog even bij de Mc Donnald een McFlurry eten, jamjamjam. Het was toen tijd om naar Den Haag te gaan. De eerste wedstrijd die we gezien hadden was België tegen Australië. De Geel Groene, precies de kleuren van Ado Den Haag, zijn de Australiërs. De zwarte zijn dus België. Hier heb ik een paar foto's van de wedstrijd:

Toen deze wedstrijd was afgelopen gingen we naar een ander stadion. We gingen toen de wedstrijd India tegen Spanje kijken. Ook hier zijn nog wat foto's van.


En toen kwam de leukste wedstrijd! :D Namelijk Nederland - Nieuw Zeeland (Dames).
Dit was echt prachtig, het stadion, al die fans heerlijk <3.
Ik heb hier natuurlijk ook nog foto's van, maar ik heb ook een paar filmpjes gemaakt, die kun je helemaal boven aan het artikel kijken. De camera gaat af en toe heen en weer, dan was ik weer even afgeleid door al het geweldige om mijn heen.


Ik heb meer dan 100 foto's gemaakt, maar om nou meer dan 100 foto's in een artikel te posten vind ik een beetje overdreven, vandaar dat het er maar een paar zijn!

Ik heb in ieder geval een super leuke dag gehad!

Ben jij wel eens naar het WK geweest?
Loves,
Floor

Reacties