Video | Not My Arms Challenge met Sophie

Heey! Vandaag heb ik weer een video voor jullie, dit keer is het een challenge, namelijk de Not My Arm Challenge. En ik heb het opgenomen met mijn beste vriendinnetje Sophie . We hebben natuurlijk ook een video opgenomen voor haar blog/YouTube kanaal, namelijk de Best Friend Tag. Ik zal later vandaag de video daarvan ook op mijn blog zetten.Ik vond het echt ontzettend leuk om op te nemen!
En hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Loves,
FloorReacties

 1. Hahahahahah dit was echt ontzettend leuk om te zien meiden!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha geweldig filmpje! Erg mooie festival look geworden hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha ik hou echt van die challenge, leuk om te zien!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahahhahaha ontzettend leuk meiden! <3
  Floor ik hou echt ontzettend erg van je blog,
  loveyouuuuxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt hilarisch! Floor je lacht echt leuk! hahahah

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten