Shoplog | Spulletjes voor mijn kamer (Action + Praxis)Heey! Ik was het afgelopen weekend naar de Action en naar de praxis geweest en heb wat dingetjes voor mijn kamer gekocht! Ben je benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees dan snel verder!


Als eerst kocht ik deze twee kleurtjes verf. Ze heten "Powder Rose" en "Ice Blue" en het is zoals de naam al zegt een poeder roze en een licht ijsblauwige kleur. Ik heb ze gebruikt om dingen te verven die je later ook nog in dit artikel ziet! Het is een ontzettend mooie kleur die goed dekt! Je hebt ze ook nog in andere kleuren zoals je op de bovenste foto kunt zien. Per flesje verf van 250 mL kost het €1,99. Dat is nou een leuk prijsje.

Ik heb ook deze leuke snoeppot gekocht, zoals je kunt zien is hij een beetje vies en weerspiegelt het mijn lamp links, maar goed dat maakt niet uit! He is een  glazen pot waar de deksel vanaf kan en er staat "Sweets" op. De afmeting is volgens het bonnetje 12x18cm. Ik ga hier denk ik van die lekkere zuurtjes in doen of andere kleurrijke snoepjes, mmhh nu al zin in! Deze pot kost €1,59.


Dit hart vind ik zo leuk he! Er staat in 3 verschillende lettertypen "Love" op en dat is een van mijn favoriete woorden, haha! Je had hem ook met allemaal andere teksten en andere kleuren maar ik vond deze het leukst. Zoals je kunt zien is het hartje aan de onderkant afgesneden zodat hij goed kan staan, handig!
Het hartje is 18 cm, dus het is niet een hele kleine. Het hartje kost €1,29.


Ook heb ik dit grijze dienblad gekocht in de vorm van een hartje. Ja ik houd van hartjes, haha.
Ik ga dit gewoon als decoratie neerzetten en misschien een paar leuke kaarsen op zetten voor de sier! Ik vind de kleur trouwens ook echt super mooi, van dat hele lichte grijs! De afmeting van het dienblad is 25x25x4cm en hij was er ook nog in andere kleurtjes en misschien zelfs wel grootte, dat weet ik niet zeker. 
Het dienblad kost €1,99.
Ik heb deze drie lijstjes gekocht, met de afmeting 10x15. Het is een zwarte, grijze en witte. Ik heb zelf de "inhoud" gemaakt. Zoals je kunt zien heb ik de verf "Powder Rose" bij "Love" gebruikt en "Ice Blue" bij "Live". Bij "Laugh" heb ik gewoon een gele verf die we nog hadden gemengd met witte verf en voila. De lijstjes waren alleen in deze basic kleurtjes en ik weet niet meer hoe duur ze waren, hier heb ik namelijk geen bonnetje van, maar het is zeker niet meer dan €1,50.
ik heb hier even iets ingedaan om te zorgen dat je beter kunt lezen wat er staat.
Ook kocht ik deze leuke glazen potjes, zijn ze niet super schattig?!
Op de blauwgroene staat: "C'est la vie"
Op de grijze staat: LOVE [makes the world go 'round]
Op de witte staat: HAPPINESS [hap-ee-nis] l.the quality or state of being happy.
Je kunt hier natuurlijk een leuk kaarsje in doen en die dan 's avond aansteken. 
Ohh ik ben hier zo dol op, echt niet normaal!
De blauwgroene was €0,99 en de grijze en de witte waren €1,10.Als laatste van de Action heb ik nog deze 2 glazen flessen, op de ene staat No. 2 en op de andere No. 3.
Helaas hadden ze No. 1 niet meer, maar dat maakt niet uit. Ze hebben een "dop" van kurk en er zit met een touwtje een hartje aan vast wat ze super leuk maakt!
Deze flessen kosten per stuk: €1.69.


Bij de Praxis heb ik deze sticker oplosser gekocht. Ik heb namelijk een jaartje of zeven geleden, de hele zijkant van mijn kast volgeplakt met Bratz stickers, wie kan zich die Bratz-poppen nog herinneren? En ik had er een jaartje of 4 geleden allemaal posters overheen geplakt, maar die was ik nu echt meer dan zat. Maar toen wist ik opeens weer waarom die posters er hingen. Uit eindelijk hebben we alle stickers er af gekregen en is het nu weer mooi schoon! Het was volgens mij €4,nog wat. Maar de exacte prijs weet ik niet meer, kan het bonnetje niet vinden, oeps!

En ik kocht nog dit stickerboekje met het hele alfabet. Ze zijn 30 mm en het zijn er 234 in totaal, jeah! Dit dingetje kost €11,25 of iets wat lijkt op dat. Best veel geld, maar je krijgt er ook heel veel letters voor!

Verder heb ik nog een canvas doek gekocht en één basicfotolijstje zonder rand.

Heb jij laatst nog nieuwe dingen gekocht?
Loves,
FloorReacties