Persoonlijk | Dingen waar ik van houd

Heey! Nu is het tijd voor de dingen waar ik van houd, dat zijn er ontzettend veel dus ik heb er even een paar uitgekozen :D. Na vanochtend is het even tijd voor de leuke dingen :).In bed liggen, ik vind niks heerlijker dan lekker in mijn bedje liggen met een boekje of mijn laptop. Heerlijk rustig wakker worden of in slaap vallen. Even nadenken over de dag die geweest is of wat er die dag allemaal gaat gebeuren. Lekker een momentje voor jezelf!
YouTube, ik word ook echt ontzettend blij van YouTube, ik kan wel honderden filmpjes kijken op een dag, heerlijk. Lekker met een glaasje drinken er bij, op mijn bed genieten. Ook word ik blij van alle mensen op YouTube die ik volg, of wat ik leuk vind om te kijken.


Muziek, heerlijk. Op dit moment luister ik extreem vaak 'Your Song' van Elton John en 'Stolen Dance' van Milky Chance. Lekker hard en meezingen maar!Lachen, maakt me ook ontzettend blij, wat logisch is. Ik vind het heerlijk, zeker die momenten dat je zo hard moet lachen dat je het bijna in je broek doet.Natuurlijk houd ik ook van mijn beste vriendin, ze is er altijd als ik haar nodig heb. En het is altijd super gezellig met haar <3 


Winkelen maakt me ook gelukkig, heerlijk kleding passen en kopen. Yeah!Quotes, ik heb ook een grote liefde voor quotes. Ik vind ze prachtig! Ook vind ik het super leuk om van die Bucketlist plaatjes op te zoeken!Tanden poetsen, ja ik ben raar, maar ik word daar echt blij van. Ik vind het trouwens ook ontzettend lekker, hahah!

...
Ook houd ik van diepgaande gesprekken, maakt me niet echt uit met wie, maar daar kan ik ook echt van genieten.
En dan als laatst voor vandaag hockeyen, ik doe het al 7 jaar en vind het echt ontzettend leuk. Even gedachten uit en lekker rennen.

Dit schrijven maakt me ook blij trouwens, haha! Ik vind dit ook veeel leuker om te schrijven dan het artikel van vanochtend, maar dat moest er ook echt even uit!

Waar houd jij echt van?
Loves,
Floor

Reacties

  1. Yeey! Hockey! Leuke post, ik ben ook echt gek op quotes en sommige kunnen mijn dag niet meer stuk maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten