NOTD | W7 UV Nail Polish

Heey! Vandaag heb ik een Nail of Today voor jullie! Ik vind het altijd leuk om mijn nagels te lakken en dat doe ik dan ook met alle plezier. Ben je benieuwd wat ik op mijn nagels heb? Lees dan snel verder :DIk gebruik zoals altijd mijn geliefde basecoat van KIKO. En als topcoat gebruikte ik de Catrice Quick Dry High Shine.Vervolgens deed ik deze nagellak van W7 er over. Het is een UV-Nail Polsih en ik heb geen idee wat dat dat doet, maar ik vind het een super mooie kleur. Het is een mooie best felle roze kleur, ik ben dol op roze! Hij dekt prima in 1 laagje, maar ik vind het altijd mooier om 2 laagjes aan te brengen. Vervolgens deed ik de topcoat er op en voila :)

Dit zijn de drie nagellakjes die ik gebruik heb.
Als iemand weet wat de UV-Nail Polish doet, ik denk beschermen tegen de uv straling, laat het vooral weten!

Heb jij een nagellakje van het merk W7?
Loves,
Floor

Reacties

 1. Hoi Floor,
  Wellicht heeft er inmiddels iemand gereageerd op jouw vraag wat de UV-Nail Polish doet, maar ik kon het niet laten alsnog hierop te reageren.
  UV Nail Polish is bedoeld om met een UV lamp (soms ook LED lamp) te gebruiken. Mits goed aangebracht, blijven je nagels daardoor 1 à 2 weken perfect mooi zonder dat de randjes afbrokkelen.
  Zelf ben ik sinds een klein jaar fan van Sensationails (gelnagellak met LED lamp) en wil ik alleen nog maar gelnagellak dragen. Geweldige uitvinding!
  Veel succes met jouw VWO-opleiding en hele fijne Kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten