Maskertje | De Tuinen Vitaminen

Heey!, gister was er een artikel over DIY maskertjes, wat natuurlijk super leuk is, maar vandaag heb ik een 'review' over een al bestaand maskertje. Dit is het vitamine masker van De Tuinen. Ik noemde hem ook al bij mijn 'Get Ready With Me gezichtsverzorging'
Het maskertje is te koop bij De Tuinen en kost €7,79. Maar op de website van De Tuinen is hij nu in de aanbieding en kost ie maar €3,89 wat natuurlijk een leuk prijsje is.
In de tube zit 75 ml en bevat geen kleurstoffen. Ook is het niet getest op proefdieren!Op de achterkant staat:
Intensief reinigend en verzachtend. Stimuleert de doorbloeding. Breng het masker aan op een goed gereinigde huid en laat het 20 minuutjes inwerken. Goed afspeoel met (lauw)warm water. Verwijder eventuele restjes van het masker met Cleansing Lotion. Geschikt voor ieder huidtype. Gebruik het masker 1x per week.

De Tuinen Vitaminen is een verzorgingslijn met voor ieder product een uitgekiend vitamine complex in de juiste dosering. In dit masker zijn dit de anti-oxidant huidvitaminen A en E, en B5 om de celvernieuwing te stimuleren.

Ingrediƫnten:
Aqua, Kaolin, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, PPG-15 Stearyl Ether, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii, Glycerin, Ceteareth-20, Bentonite, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-12, Zinc Oxide, Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Xanthan Gum, Panthenol, Parfum, Retinyl Palmitate, Carrot Oil, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol. 

Het was natuurlijk tijd om het maskertje op mijn gezicht te doen!


Hier had ik nog niks op mijn gezicht gedaan. Ik heb zoals je kunt zien de vlecht in die ik mijn laatste video liet zien!

Hier heb ik het maskertje op, je ziet het niet heel goed zitten wat ik eigenlijk wel jammer vind. Ik vind het namelijk ontzettend leuk als je je maskertje heel goed ziet zitten, zeker als het een kleurtje heeft. Maar deze is gewoon wit en op een gegeven moment zie je hem niet meer. Je voelt wel je wangen opeens warmer worden en dat komt denk ik omdat het de doorbloeding stimuleert. Verder brandt of tintelt het nergens.

In de tijd dat het maskertje moest inwerken ging ik heerlijk YouTube video's kijken, een van mijn grootste verslavingen. Voor de mensen die benieuwd er naar zijn, ik keek de video van LifeSplash, Todaysbeauty, Beautygloss en Cinebuddies :).

Ik heb het maskertje er naar 20 minuutjes afgehaald met lauw water. Mijn huid voelde lekker zacht en was verder niet heel rood, wat altijd fijn is. Dit is zeker een fijn maskertje om op te doen!

Hebben jullie wel eens een maskertje van De Tuinen geprobeerd?
Loves,
Floor
Reacties