Guilty Pleasures #2 | Knijpfruit

Heey! Ik vond het vandaag weer eens tijd om een  artikel te maken over mijn Guilty Pleasure. Dat zijn dingen die je doet maar waar je je stiekem een beetje voor schaamt. Ik schreef op 5 maart ook over een van mijn Guilty Pleasures, namelijk Violetta, dat artikel kun je hier vinden, als je benieuwd bent wat ik over Violetta te vertellen had. 

Dit keer ga ik het hebben over knijpfruit, ja je las het goed er staat echt knijpfruit :p. Jullie vragen je vast nu af wat een meisje van 15 in vredesnaam met knijpfruit moet gaan doen, maar ik heb antwoord op die vraag: lekker eten natuurlijk!

Het begon vorig jaar op vakantie in Italiƫ, toen ik opeens uit het niets zei: "Mam, wil je knijpfruit voor me kopen, daar heb ik echt zin in!". Dus mijn moeder ging knijpfruit kopen en ik was echt gewoon even aan het genieten, haha. Het leuke is je hebt allemaal verschillende soorten, aardbei en banaan, appel, appel en peer, blauwe bessen en aardbei, zo kun je nog wel honderden verschillende combinaties bedenken. Ik ben echt helemaal dol op die met appel en peer, sowieso met appelmoes maak je mij echt gelukkig!

Zo ziet het er dan ongeveer uit, maar wij hebben meestal van Albert Heijn eigen merk, of van een of andere andere winkel. Zoals je kunt zien is dit echt iets voor kleinere kinderen, dat bewijst maar weer dat ik nog niet zo volwasse ben, haha!

Wat is jullie Guilty Pleasure?
Loves,
Floor

Reacties

  1. Haha komt Floor weer met een nieuwe verslaving :')

    Mijn guilty pleasure is stiekem nog erg genieten van spangas en ik ben 14 haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten