Get ready with me | Gezichtsverzorging

Heey! Ik heb vandaag weer een get ready with me en dit keer over gezichtsverzorging.
Ik laat alle producten zien die ik gebruik en vertel wat ik er van vind!

Ik gebruik tegenwoordig 's avonds deze make-up remover. Het is een reinigingslotion, met twee fases, van Etos eigen merk. en het moet verfrissend zijn, maar dat vind ik hem totaal niet! Ik vind hem op zich wel fijn, want het haalt wel goed mijn make-up er af, maar het voelt niet zo prettig.

De tonic die ik gebruik is de Pure & Nature cleansig tonic voor de normale huid. Ik weet niet waar deze vandaan komt aangezien ik hem gekregen heb, maar ik vind hem wel echt fijn, hij is niet zo heel heftig. Lekker om 's avonds en 's ochtends even over je gezicht te doen.

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe een lekker maskertje op te doen! Ik gebruik tegenwoordig vaan het vitaminen masker van De Tuinen. Het is een masker met vitamine A-B5-E. En stimuleert de doorbloeding.

Ook is het belangrijk om je gezicht te voeden met een crème. Dit is de Garnier essentials hydraterende en beschermende gezichtsverzorging met Aloe Vera en vitamine E. Hij ruikt lekker en ik krijg er geen puistjes van wat natuurlijk super fijn is.

Ik moet iets gebruiken om natuurlijk de tonic en make-up remover op mijn gezicht te kunnen doen.
Tegenwoordig heb ik de bio wattenschijfjes van kruidvat. Ze zijn gewoon prima en lekker zacht :).


Welke producten gebruik jij voor je gezicht?

Loves,
FloorReacties

  1. Fijne producten gebruik je! Maskers van de Tuinen vind ik altijd super fijn, die heb ik ook al een paar keer gehad!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten