Day of My Life #1

Heey! Ik had gister zo'n ontzettend leuke dag dat ik het graag even wilde vertellen.
Ik had eerst van 08.15 tot 09.55 een scheikunde toets, die overigens niet erg best ging :p. 
Daarna ging ik met Sophie even boodschappen doen, want ze had een barbecue met haar oude klas die avond, vervolgens gingen we lekker snel naar mijn huis toe. We hebben een video gefilmd die morgen online komt, maar we hebben ook nog allemaal leuke foto's gemaakt en lekker veel gefietst. Normaal houd ik echt niet van fietsen, maar dit vond ik echt ontzettend leuk.

Hier een paar van de foto's die we gemaakt hebben:
We zijn naar het bos geweest om foto's te maken en we zijn ook nog naar de dijk geweest!
We vonden dat we wel even iets leuks verdient hadden, omdat t we dit schooljaar overleefd hebben!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan?
Loves,
Floor

Reacties

Een reactie posten