Tag | Been there, Done that.

Heey!, vandaag heb ik weer een tag voor jullie. Deze tag zag ik bij mijn vriendin Yvet en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook graag wilde doen! Het gaat over vakanties en aangezien de zomervakantie steeds dichterbij is leek het me een leuke tag om te gaan doen.

Welke landen heb je allemaal al bezocht?
Ik ben helaas nog nooit buiten Europa geweest, maar in Europa ben ik geweest naar: Italië, Slovenië, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Zwitserland, België. Dus binnen Europa zijn dat er best veel!

Map

Welke plekken staan boven aan jouw verlanglijstje?
Sowieso Monte Carlo, jullie kennen waarschijnlijk wel die film en toen ik die film gezien had wist ik het zeker, ik ga ooit naar Monte Carlo. Verder wil ik ontzettend graag naar Los Angeles (California, Amerika) Miami (Florida, Amerika) en eigenlijk nog heel veel plekken in Amerika! Ook wil graag een keer naar Hong Kong (China) en Thailand. Ohh! er zijn zo veel plekken waar ik nog heen wil!

Instagram @bollingz 🌸
Wat is jouw meest ideale vakantie?
Lekker zwemmen, dorpjes/steden bezoeken, winkelen. Ik moet wel echt dingen doen, ben niet zo goed in twee weken lang niks doen, haha. Sowieso als ik met leuke mensen ben dan is het altijd al gezellig!

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Sowieso Rome, ik vond het echt geweldig toen ik daar was. Sowieso houd ik ontzettend veel van Italië en ik word nog net niet gek als ik er een jaar niet geweest ben. Maar ook Venetië vond ik ontzettend leuk. En Londen niet te vergeten natuurlijk!

books

Laat je allerleukste vakantie foto zien:
Deze foto is best wel heel lang geleden, maar ik vind hem zo ontzettend leuk! Dit was in Italïë en ik heb geen idee hoelang het geleden is eigenlijk.

Met wie ga je meestal op reis?
Mijn ouders, zusje en broer! Alleen mijn broer gaat dit jaar niet mee, dus dan alleen met mijn zusje, die kun je trouwens hier boven op de foto ook zien.


Met wie zou je wel eens op vakantie willen gaan?
Mijn beste vriendin Sophie! En natuurlijk met al mijn andere vriendinnen en vrienden!

✌💗

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Naar italë en naar Oostenrijk! Ik ben dit jaar ook al met school naar Londen geweest, maar dat voelde ook echt als een vakantie en was super leuk!


Dit waren dan alweer alle vragen!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

wat is jouw favoriete vakantieland?
Loves,
Floor
Reacties

  1. Jaa Rome is echt super leuk! Zeker een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze tag maakt me echt blij! En die foto van jou en je zusje is echt super super leuk! Wanneer komt er weer een filmpje?? :) Loveyouuuxxx Marie-louise

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten