Shoplog | Londen

Heey!, hier is de shoplog van Londen

Het eerste wat ik gekocht heb is dit high-waisted bloemenbroekje bij Forever 21. Ik ben super blij met dit broekje, want het is een keer iets anders dan een broekje met maar een kleurtje! Ik ga dit zomers zeker lekker vaak dragen. Hij koste omgerekend €14,95 dus dat is een mooi prijsje!


Het volgende wat ik gekocht heb is dit ijsjes hemdje, zoals je kan zien is hij bij je armen lager uitgesneden waardoor het leuk is om er een bandeau onder te dragen! Hij is erg lang dus je zou hem misschien zelfs als jurkje kunnen dragen met eventueel een onderjurkje. Ik heb hem gekocht bij de H&M en hij koste volgens mij €14,95


Dit high-waisted bloemenrokje en deze croptop komen ook beide van de H&M. Het rokje heeft een rits aan de achterkant dat niet alleen een leuk detail geeft, maar ook zorgt dat het lekker makkelijk aan gaat.
De croptop was €7,95 en het rokje €14,95. 


Het high-waisted broekje dat je ook zal zag bij het ijsjes shirtje, komt van H&M net zoals het bloemen hemdje dat ik hier aan heb. Het spijkerjasje komt niet uit Londen, maar die komt van de MANGO. 
Het broekje was €14,95, het hemdje €10,95 en mijn spijkerjasje €29,95.


Natuurlijk zijn we ook langs de Primark geweest, ik kocht daar onder andere deze pyjamabroek. Hij is eigenlijk iets te lang, maar dat is niet zo erg aangezien ik er toch alleen in slaap. Hij is roze met lichtblauw en wit. Aan de onderkant zit het omgeslagen en dat kun je vastmaken met een knoopje. Hij was omgerekend €6,- wat gewoon een leuk prijsje is voor een pyjamabroek!

Ook heb ik nog dit jurkje, dit hing bij de bikini's en is eigenlijk doorzichtig, daarom heb ik er een zwart onderjurkje bij gekocht zodat ik het ook gewoon naar buiten aan kan. Bij je taille zit een touwtje die je strak kunt trekken waar door de bovenkant een beetje gaat poffen. Het jurkje was €8,40 en het onderjurkje €3,60. (7 en 3 pond)

Natuurlijk was het ook tijd voor een onesie! Ik heb er eentje met alleen maar sterretjes en hij zicht echt hemels! Natuurlijk is het niet echt heel mooi, maar wat maakt het uit als je lekker de hele dag binnen zit en niemand je ziet! Hij koste €9.60 

Ik had nog een paar dingetjes gekocht, maar die zitten nu in de was. Maar dat was een pyjama met I <3 LND en een paarse pyjama, beide waren ze 6 pond. Ook heb ik nog een tas gekocht van de H&M, die koste €29,95.

Dit zijn alle dingetjes die ik gekocht heb, ik hoop dat jullie het leuk vonden!
loves,
Floor

Reacties