OOTD | Zwart-Wit bloemenhemdje + nieuw hoesje

Heey! Ik heb weer een outfit of today voor jullie.

Zoals je kunt zien heb ik weer mijn favoriete spijkerjasje van MANGO aan, dit is overigens ook mijn enige :p. Ik heb hem gecombineerd met een zwart-wit bloemenhemdje van de H&M die ik in Londen kocht. (Klik hier voor de shoplog van Londen) Ik draag het op mijn zwarte skinny van de H&M. De nagellak die ik op heb is van Rimmel Londen en het is een mooie rode kleur!

Ik heb natuurlijk ook weer mijn geliefde witte sokjes aan. Verder heb ik mijn haar gewoon los en alleen een heel klein beetje mascara op. Ik had geen puf om meer op te doen, haha. Ik vind de kleur van mijn spijkerjasje echt zo mooi, het is namelijk niet extreem licht maar zeker niet donker.

Hier kun je het printje van mijn hemdje goed zien! Ik draag mijn spijkerjasje trouwens ook gewoon open, anders had ik net zo goed een heel lelijk hemdje er onder aan kunnen trekken. 

Ik heb trouwens ook laatst een nieuw hoesje gekocht! Ik vind hem zo leuk dat ik hem ook eventjes wilde laten zien. Hij is wit met allemaal uiltjes in verschillende kleuren en hij is van silicone. Voor de mensen die zich afvragen welke telefoon ik heb, ik heb de Samsung Galaxy S Advance in het wit. Ik heb hem gekocht op: http://www.smartphonehoesjes.nl/. Het is een super handige site en je betaald geen verzendkosten in Nederland en Belgiƫ!

Mijn outfit is niet zo heel spectaculair, maar ik vind hem leuk en wilde het graag even met jullie delen!

Loves,
Floor

Reacties