Muziek | Favoriete liedjes

Heey!, vandaag wil ik een paar van mijn favoriete liedjes van dit moment delen.
Dit zijn de liedjes die ik het vaakst op Spotify heb geluisterd. Ik denk da top nummer 1 toch echt wel "Your Song" van Elton John, ik hoorde dit liedje voor het eerst toen ik allemaal verschillende audities op YouTube aan het kijken was. Ik heb de hele tijd een paar regels van dat liedje in mijn hoofd.


Het liedje dat ik ook erg vaak geluisterd heb is "Neon Lights" van Demi Lovato. Sowieso heb ik ontzettend vaak naar haar nieuwe album DEMI geluisterd. Mijn favoriete liedjes van dat album op "Neon Lights" na zijn "Heart Attack", "Warrior" en "Never Been Hurt". Ik ben echt fan van Demi en ik kan elke dag haar liedjes steeds weer opnieuw luisteren en ze maken me echt blij! Ik hoop echt dat ze nog met haar Neon Lights tour naar Nederland komt.Ook ben ik helemaal dol op "A Thousand Years" van Christina Perri. Ik heb het de laatste tijd wel iets minder geluisterd, maar als ik het dan weer hoor zing ik enthousiast elke regel van het liedje mee!Verder heb ik ook vaak geluisterd naar "Video Games" van Lana Del Rey. En "Count Me In" van Early Winters, dit liedje heb ik gehoord bij de film "The Luckey One" en dat is zeker een van mijn favoriete films ooit! Het liedje dat ik echt niet meer uit mijn hoofd krijg is "Yo Soy Asi" van Violetta. Zoals je in dit artikel over mijn Guilty Pleasures kunt lezen zie je dat ik Violetta een leuke serie vind. Okee, het verhaal is niet zo spannend, maar ik ben dol op series waar in gezongen en gedanst wordt! Verder vind ik van Violetta "Ven y Canta" ook leuk en "Podemos"


Wat zijn jouw favoriete liedjes op dit moment?
loves,
Floor

Reacties