Guilty Pleasures #1 | Violetta

Ik wil een aantal artikelen gaan maken over mijn Guilty Pleasures. Dat zijn dingen die je doet maar waar je je stiekem een beetje voor schaamt. Ik ben op dit idee gekomen omdat ik bij Yvet een tag zag over Guilty Pleasures.

Als we het over Guilty Pleasures hebben heb ik er zeker 1. Het is namelijk een serie op Dinsey Channel (ojee daar komt het al hoor :p), namelijk Violetta. Ik kijk dit dus elke avond en ik ben gewoon obsessed.De serie vertelt het verhaal van Violetta (gespeeld door de Argentijnse actrice Martina Stoessel), een tiener die vanuit Madrid naar haar geboortestad Buenos Aires terug keert met haar vader Herman. Violetta is muzikaal getalenteerd, een talent dat ze geërfd heeft van haar moeder. Haar moeder was zangeres en kwam om bij een tragisch ongeval. Na dit ongeval besluit Herman om het verleden van haar moeder te verzwijgen voor Violetta. Herman is overbezorgd en verbiedt Violetta te zingen, omdat hij bang is dat Violetta hetzelfde lot staat te wachten als haar moeder. Alles wordt anders wanneer Violetta terug keert naar Buenos Aires. Violetta begint met pianolessen bij 'Studio 21', een prestigieuze muziekschool. Angie is de zus van Maria, de moeder van Violetta. Ze komt bij Herman en Violetta werken als gouvernante. Angie doet dat omdat ze haar nichtje een lange tijd niet heeft gezien. Ze miste haar enorm. Angie en Herman worden verliefd. Maar hij is verloofd met Jade, een verwende rijke dame die Violetta niet graag heeft. Angie stimuleert Violetta om haar talent te ontdekken. Langzamerhand leert ze een nieuwe wereld kennen. De wereld om Violetta wordt groter en ze maakt nieuwe vrienden. Ze wordt zelfs verliefd. Ze zal moeilijke keuzen moeten maken. Tevens ontmoet Violetta Tomas en Leon, twee jongens die om haar liefde strijden. Violetta verzwijgt alles voor haar vader, waardoor ze verstrikt raakt in een web van leugens. Maar ze ontdekt ook haar passie en liefde voor muziek
bron: wikipedia.nl/violetta

Je kunt de serie ook kijken hier, de afleveringen van de hele week zijn te zien, na een week gaan ze wel weg. Ook zijn er weekoverzichten en de eerste 5 afleveringen kun je zo vaak kijken als je wilt!De serie is officieel Spaans, maar is vertaald, dus er is geen ondertiteling maar de stemmen zijn ingesproken. Maar de liedjes zijn wel in het Spaans. Ik ben echt dol op die liedjes en trouwens ook op de serie, terwijl het volgens mij toch meer voor jongere kinderen is. 

Nu is de herhaling van seizoen 1 op tv (elke werkdag om 19.00 op Disney Channel), maar er is ook een seizoen 2 en zelfs een seizoen 3!

Er zijn ook genoeg leuke YouTube filmpjes te vinden over Violetta en ook genoeg leuke tumblrblogs! (hoe kan het ook anders met mijn grote liefde voor tumblr)


Wat is jullie Guilty Pleasure?
Loves,
Floor


Reacties

  1. OMG SAME! Ik vind Violetta zooo leuk, maar schaam me er voor. Ben denk ik een beetje te oud :/

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten