Get Ready With Me | Dagelijkse make-up

Ik wilde jullie graag vertellen wat mijn dagelijkse make-uplook is. Het is helemaal niet spectaculair want ik zit pas in de 4e klas en ik vind het niet zo nodig om met hele heftige oogmake-up naar school te gaan. 

Ik begin 's ochtends altijd even met een tonic omdat ik dat lekker verfrissend vind. Daarna ligt het er aan het er aan hoe mijn huid er uit ziet, als mijn huid er van nature prima uit ziet zonder ronde vlekjes of heel doorzichtig, dan doe ik geen foundation op. Anders doe ik mijn HEMA foundation op in de kleur 02. 


Vervolgens breng ik concealer aan als ik last heb van oneffeheden, ook dit doe ik alleen wanneer het nodig is. En ik breng de concealer van Elf in de kleur Rosy Beige aan onder mijn ogen.
Dan begin ik met mijn mascara, ik gebruik 2 verschillende en soms zelfs 3.
Ik begin altijd met de NYC City Curls, dit is een mascara om te zorgen dat je wimpers gaan krullen. Ik vind het borsteltje ontzettend fijn om te gebruiken als er nog geen mascara op mijn wimpers zit en het brengt niet klonterig aan!
Daarna neem ik de Catrice False Lasches Ultra Black mascara. Deze heeft ook een veel groter borsteltje en zorgt meer voor volume. Soms gebruik ik ook nog  de Maybelline Mascara Rocket Volume als laatst omdat dit een 'hard' borsteltje is en kan zorgen dat de eventuele aan elkaar geplakte wimpers los komen.Als het regent 's ochtends dan doe ik alleen de Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof Mascara op omdat ik geen zin heb om als een panda op school te komen.
Zie je trouwens die lelijke beveiligingsticker? Die gaat er dus gewoon niet af en ik vind dat zo ontzettend lelijk!Als mijn mascara goed zit kies ik een lipproduct uit, dat ligt heel erg aan de dag, mn outift enz maar ik zorg altijd dat er wat op mijn lippen zit, Hierboven zie je de producten die ik het vaakst pak.
Dan breng ik nog een beetje blush aan om te zorgen dat ik er net iets meer wakker uit zie. 
Ik neem of de roze blush van ELF in kleur Pink Passion of die van Beauty uk in de kleur 5 Peaches en Cream.

Dit is ongeveer hoe mijn dagelijkse make-up er uit ziet, niet heel spannend. Soms doe ik nog wat oogpotlood op, maar meestal ben ik daar 's ochtends te lui voor.


Wat zijn producten die jullie dagelijks gebruiken?

Loves,
FloorReacties