Meidenavond!

Heey!, Wat is er nou leuker dan een gezellige meidenavond met vriendinnen?
Ik heb hier een paar tips voor jullie zodat je meidenavond zeker weten gezellig wordt!

Tip 1: Eerst de voorbereiding, dan de rest pas!
Zorg voor een goede voorbereiding, geef zo bijvoorbeeld op tijd door aan je vriendinnen dat je een meiden avond houdt en natuurlijk ook wanneer! Natuurlijk is het ook handig om het even goed te bespreken met je ouders, zij kunnen misschien helpen met dingen verzinnen of je helpen bij eventuele aankopen die je wil gaan doen.

Tip 2: Lekkere muziek
Muziek kan natuulijk op geen gezellige avond niet ontbreken. Maak daarom van te voren bijvoorbeeld al een afspeellijst op Spotify. Zorg dat je er genoeg nummers op hebt staan voor de hele avond. Dan kunnen jullie er ook eens een lekkere meezing avond van maken
Tip 3: Beautyavond
Leg jezelf en je vriendinnen deze avond in de watten. Doe een lekker maskertje met 
komkommers op jullie ogen, lak jullie nagels met een nieuwe kleur en vlecht elkaars haar. Wat ook grappig is om te doen is om elkaar geblinddoekt op te maken. Durf je daarna nog in de spiegel te kijken?

Tip 4: Film kijken
Lekker samen gillen en achter je kussen kruipen bij een goede thriller. Of juist hard huilen en niet genoeg tissues hebben bij een superromantische film. Zorg voor genoeg kussens en zet de popcorn maar klaar op tafel voor een filmmarathon.


Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben!

Geven jullie wel eens een meidenavond?

loves,
Floor

Reacties